ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Ο Μάνος Ζερδεβάς στο SPORT24: "Έκλαιγα, μας συσπείρωσε ο τραυματισμός μου, δεν ξέρω τι να πω για τον Τζωρτζάτο"

Ο Μάνος Ζερδεβάς στο SPORT24: "Έκλαιγα, μας συσπείρωσε ο τραυματισμός μου, δεν ξέρω τι να πω για τον Τζωρτζάτο"
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας, Μάνος Ζερδεβάς, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τις ΗΠΑ έκλαιγε συγκινημένος μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Στη συνέντευξή του στο SPORT24 περιέγραψε πώς έζησε τον μικρό τελικό με τους Κροάτες και τι του υποσχέθηκαν οι συμπαίκτες του.

Ο Μάνος Ζερδεβάς έκλαιγε μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική πόλο των ανδρών. Αγωνίστηκε τραυματίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Πήγε στην Ουγγαρία με θλάση στον πρόσθιο οδοντωτό μυ και χτύπησε το ήδη λαβωμένο χέρι του στον αγώνα με τις ΗΠΑ. Υπέστη ρήξη τένοντα δικεφάλου και την προσεχή Τρίτη θα χειρουργηθεί.

Παρακολούθησε τον μικρό τελικό τελικό από τον πάγκο της "γαλανόλευκης". Όλη την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Δεν τον χωρούσε ο τόπος.

Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτό το παιδί

"Στον πάγκο ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Δεν το έχω συνηθίσει και είχα τρομερό άγχος όσο έβλεπα τα παιδιά να αγωνίζονται. Είναι πολύ διαφορετικό να είσαι απ' έξω. Πιο δύσκολο. Τέλος καλό, όλα καλά. Έπεσα κι εγώ στην πισίνα με τα παιδιά για να το γιορτάσουμε. Θα χειρουργηθώ την Τρίτη και θα αρχίσω αποκατάσταση την επόμενη μέρα", τόνισε στο SPORT24 ο γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού.

"Ναι, έκλαιγα μετά τον αγώνα. Συγκινήθηκα. Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα. Δεν είναι εύκολο να τα ελέγξεις σε αυτές τις περιστάσεις", είπε και αναφερόμενος στον αντικαταστάτη του στο τέρμα, Παναγιώτη Τζωρτζάτο που έδεσε με κορδέλα το χέρι του για να δείξει ότι πονάει όσο και ο Ζερδεβάς, είπε: "Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτό το παιδί. Δεν υπάρχει! Είναι εκπληκτικό παιδί".

Δεν θα ξεχάσει όσα του έλεγαν οι συμπαίκτες του πριν από τον μικρό τελικό: "Είπαμε πολλά και διάφορα πριν από τον αγώνα. Τα παιδιά έλεγαν και σε εμένα και στον Αλέξανδρο (Παπαναστασίου) που επίσης τραυματίστηκε ότι θα αγωνιστούν και για εμάς στον μικρό τελικό. Αυτό που συνέβη με τους τραυματισμούς μας, μάς συσπείρωσε ακόμη πιο πολύ".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ