ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιώργος Πομάσκι στο SPORT24: "Θέλω να αγκαλιάσω τον Βλάχο"

Ο Γιώργος Πομάσκι στο SPORT24: "Θέλω να αγκαλιάσω τον Βλάχο"
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU - TOURETTE PHOTOGRAPHY / 24 MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Γιώργος Πομάσκι ήταν από τους πρώτους που έστειλε μήνυμα στο Θοδωρή Βλάχο μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, δίνοντας συγχαρητήρια στον ίδιο και στην ομάδα.

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι στηρίζει αδιαλείπτως τον ελληνικό αθλητισμό και είναι από τους πιο πιστούς οπαδούς της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών. Το έδειξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου ξεσήκωνε την κερκίδα για χάρη της Εθνικής ομάδας.

Τα παιδιά της "γαλανόλευκης" για να τον ευχαριστήσουν τού έφτιαξαν ένα αντίγραφο των Ολυμπιακών μεταλλίων του Τόκιο και τού το έδωσαν ως δώρο. Το χρυσό μετάλλιο του καλύτερου οπαδού της ομάδας.

"Αύριο έρχεται η Εθνική ομάδα; Ελπίζω να με βολέψει με την προπόνηση. Θέλω να πάω στο αεροδρόμιο να αγκαλιάσω τον Βλάχο", ρώτησε το SPORT24 ο κορυφαίος προπονητής του στίβου.

Στις καλές του προθέσεις και στη διάθεσή του να χειροκροτήσει από κοντά την εθνική ομάδα, έβαλε εμπόδιο η ώρα άφιξης της "γαλανόλευκης", η οποία φτάνει στην Αθήνα 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. "Δεν πειράζει, θα τον βρω άλλη στιγμή", απάντησε ο κ. Πομάσκι, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έστειλε μήνυμα στον Θοδωρή Βλάχο για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου δίνοντας συγχαρητήρια στον ίδιο και στα παιδιά.

"Τα παιδιά είναι στεναχωρημένα επειδή έχασαν στον τελικό, αλλά θα το ξεχάσουν γρήγορα. Αυτός είναι ο αθλητισμός και είναι μια μεγάλη επιτυχία το πρώτο τους αργυρό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έχουμε μια περίεργη νοοτροπία. Πιστεύουμε ότι αν είσαι ένατος στον κόσμο, τέταρτος, τρίτος, δεύτερος δεν είναι κάτι, ενώ είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε μόνο νίκες", πρόσθεσε ο κ. Πομάσκι.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ