WATERPOLO LEAGUE

ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 8-29: Άνετο πέρασμα από την Κρήτη με “καυτή” Μυριοκεφαλιτάκη

INTIME SPORTS

Την ξέφρενη πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη συνέχισε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 29-8 απέναντι στον ΝΟ Ρεθύμνου για την 11η αγωνιστική της Waterpolo League. Ξεχώρισε με 6 γκολ η Μυριοκεφαλιτάκη.

Χωρίς φρένα συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη πήραν άνετο διπλό με 29-8 στο Ηράκλειο απέναντι στον ΝΟ Ρεθύμνου κάνοντας το “11 στα 11” στην Waterpolo League.

Οι ερυθρόλευκες είχαν πρώτη σκόρερ τη Μυριοκεφαλιτάκη με έξι γκολ, ενώ ακολούθησαν με πέντε η Σιούτη και η Νίνου. Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα του Ρεθύμνου, προηγήθηκε με 17-0, 21-2 και 24-3 στο ματς, πανηγυρίζοντας με άνεση τη νίκη στην Κρήτη.

Έτσι οι κυπελλούχες Ελλάδας συνεχίζουν αήττητες σε Ελλάδα και Champions League μετρώντας 16 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τα οκτάλεπτα: 0-9, 1-8, 2-5, 5-7.

  • ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Πουλοπούλου, Πίτερς 1, Ρουσάκη 1, Μ. Φαρμάκη, Ε. Λιμπιτάκη, Κεχαγιόγλου, Λογοθέτη, Χατζημανώλη, Ε. Φαρμάκη 2, Α. Λιμπιτάκη 2, Μουλάν 2, Ανυφαντάκη, Καριανάκη
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φαν Ντεν Ντόμπελστιν, Κραβαρίτη, Κουρέτα 2, Διρχαλίδου, Σιούτη 5, Μπίκου 2, Νίνου 5, Τορνάρου 4, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Κωνσταντοπούλου, Σέκουλιτς 1, Λαναρά 4.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

  • ΠΑΟΚ – ΑΝΟ Γλυφάδας 16-13
  • ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 8-29
  • 06/12 17:00 Εθνικός – ΝΕ Πατρών
  • 06/12 18:00 Άλιμος ΝΑΣ Betsson – ΓΣ Ηλιούπολης
  • 06/12 18:15 ΝΟ Βουλιαγμένης – Πανιώνιος
  • 07/12, 18:00 ΝΟ Πατρών – ΝΟ Χανίων

Η βαθμολογία: 

  1. Ολυμπιακός 33
  2. ΝΟ Βουλιαγμένης 27
  3. Εθνικός Πειραιώς 21
  4. Πανιώνιος 21
  5. ΑΝΟ Γλυφάδας 19
  6. Άλιμος ΝΑΣ Betsson 19
  7. ΠΑΟΚ 18
  8. ΝΟ Χανίων 
  9. ΝΕ Πατρών 6
  10. ΓΣ Ηλιούπολης 6
  11. ΝΟ Πατρών 3
  12. ΝΟ Ρεθύμνου

Η επόμενη αγωνιστική

  • ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός
  • Εθνικός – ΑΝΟ Γλυφάδας
  • Άλιμος NAΣ Betsson – Πανιώνιος
  • ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Πατρών
  • ΝΟ Χανίων – ΝΕ Πατρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ