ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπρέσια - Ολυμπιακός 8-7: Πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά γνώρισε την πρώτη ήττα

Στιγμή απο το Ολυμπιακός - Γλυφάδα για την Α1 κατηγορία πόλο ανδρών
Στιγμή απο το Ολυμπιακός - Γλυφάδα για την Α1 κατηγορία πόλο ανδρών EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο LEN Champions League, καθώς έχασε 8-7 από την Μπρέσια στην Ιταλία και έπεσε στη δεύτερη θέση.

Την πρώτη του ήττα στο LEN Champions League γνώρισε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν στην Ιταλία απο την Μπρέσια με 8-7. Πλέον έπεσαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πλήρωσε το κακό της δεύτερο οκτάλεπτο. Πάλεψαν και μείωσαν στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως δεν μπόρεσαν στο φινάλε να κάνουν την ανατροπή.

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι Ιταλοι μπήκαν δυνατά και έκαναν το 2-0, με τους ερυθρόλευκους να απαντούν με γκολ του Φιλίποβιτς και του Γούβη για το 2-2 πριν από το τέλος του πρώτου οκτάλεπτου. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και στο δεύτερο, όπου οι γηπεδούχοι με επιμέρους σκορ 3-0, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-2. Οι ερυθρόλευκοι είχαν και ένα δοκάρι.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός μείωσε με τον Δερβίση, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκουν το πρώτο γκολ στον παίκτη παραπάνω. Ο Μπικάρι έκανε το 6-3, με τον Μουρίκη να μειώνει εκ νέου και τον Φουντούλη να κάνει το 6-5. Οι Ιταλοί σκόραραν ξανά, όμως ο Γεννηδουνιάς είχε και πάλι απάντηση.

Η Μπρέσια ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο κάνοντας το 8-6. Ο Φιλίποβιτς μείωσε και κράτησε τον Ολυμπιακό ζωντανό, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν και ευκαιρίες για ισοφάριση. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους ερυθρόλευκους να γνωρίζουν εν τέλει την πρώτη τους ήττα, καθώς δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα για το 8-8.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-0, 2-4, 1-1

Μπρέσια: Τεσάνοβιτς, Ντόλτσε, Πρεσιούτι, Μπικάρι 2, Λάζιτς, Βαπένσκι 1, Ρενζούτο 1, Γκιανάζα, Αλεσιάνι 1, Λουόνγκο 1, Ντι Σόμα 2,Τζίτο, Γκιανάζα Μ.

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Μαθιόπουλος, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1 , Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2 , Χρυσοσπάθης, Κολόμβος,

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ