Μουρίκης: “Κρατάμε τις εμπειρίες”

Στις χρήσιμες εμπειρίες που αποκομίζει ο Πανιώνιος συμμετέχοντας στην Ευρωλίγκα στάθηκε ο Κώστας Μουρίκης
”
Στο παιχνίδι με τη Γιουγκ δυστυχώς πραγματοποιήσαμε μία άσχημη εμφάνιση και χάσαμε με το βαρύ 14-6. Είχαμε κακό ξεκίνημα και στο πρώτο οκτάλεπτο χάναμε με 4-1“, είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο διεθνής φουνταριστός.
”
Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, τα δώσαμε όλα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα η κατάσταση έχει δυσκολέψει πάρα πολύ σε ότι αφορά την πρόκριση, αν και υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες. Ωστόσο, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Θα παλέψουμε τα παιχνίδια που μας απομένουν και βλέπουμε”.
“Το επόμενο ματς είναι με τη Βάσας στη Βουδαπέστη και είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να προσέξουμε πάλι το ξεκίνημα του αγώνα και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κακά τα ψέματα, δεν είμαστε ακόμα αυτού του επιπέδου. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, που μέσα από τέτοιες ήττες μόνο τις εμπειρίες μπορεί να κρατήσει για το μέλλον
“.