EUROCUP

Μονπελιέ – Βουλιαγμένη 9-23: Επίδειξη δύναμης κόντρα στην οικοδέσποινα και εντυπωσιακή εκκίνηση τα προκριματικά του Euro Cup πόλο ανδρών

KOE

Η Βουλιαγμένη συνέτριψε με 23-9 την οικοδέσποινα του Β’ προκριματικού ομίλου του Euro Cup πόλο ανδρών, Μονπελιέ, κι έκανε την ιδανική πρεμιέρα.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Βουλιαγμένη στον Β΄ προκριματικό όμιλο του Euro Cup Ανδρών, που διεξάγεται επί γαλλικού εδάφους, αφού συνέτριψε την οικοδέσποινα Μονπελιέ με 23-9, το βράδυ της Παρασκευής (3/10).

Η ομάδα του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (4/10) στις 19:30 τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Παλανουότο Τριέστε με 12-11.

Οι «μπέμπηδες» κυριάρχησαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και πήραν εύκολα το τρίποντο, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Σεμίρ Σπάχιτς που πέτυχε επτά γκολ, ενώ τον ακολούθησε ο Τε Ρίλε με τέσσερα.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης προκρίνονται οι ομάδες που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, καθώς και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-6, 3-7, 1-6

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντο Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Αγγελόπουλος, Τόττης 3, Αλμύρας, Τρούλος 3, Ούμποβιτς 2, Χατζής 2, Σαπουνάκης, Καστρινάκης 1, Τε Ρίλε 4, Σπάχιτς 7, Γιαννάτος 1, Χ. Λεβάντης, Κ. Μπελέσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ