ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μεσογειακοί Αγώνες: Tραυματισμοί και αποχώρηση για Τσολακίδη και Κωνσταντινίδη

Μεσογειακοί Αγώνες: Tραυματισμοί και αποχώρηση για Τσολακίδη και Κωνσταντινίδη
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο Στέφανος Τσολακίδης και ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των προσπάθειών τους κατά τη διάρκεια των Μεσογειακών Αγώνων στο Οράν.

Ατυχοι στάθηκαν οι δύο πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής Στέφανος Τσολακίδης και Χριστόφορος Κωνσταντινίδης κατά τη διάρκεια των Μεσογειακών Αγώνων στο Οράν.

Ο Στέφανος Τσολακίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα στο άλμα τραυματίστηκε στο γόνατο σε μία προσγείωση που επιχείρησε. Ο πρωταθλητής μας πήγε στο ιατρείο του σταδίου για τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο Μεσογειακό Χωριό.

Στις ασκήσεις εδάφους ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης τραυματίστηκε στον ώμο. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε τοπικό νοσοκομείο όπου επιβλήθηκε σε μια απλή επέμβαση. Ο αθλητής επέστρεψε στο Μεσογειακό Χωριό αργά το ίδιο βράδυ ενώ στο πλευρό του ήταν συνεχώς ο ιατρός και ο φυσιοθεραπευτής της αποστολής.

Οι δύο αθλητές θα επιστρέψουν σήμερα στην Ελλάδα με ειδική πτήση της αποστολής, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας ενόργανης γυμναστικής θα συνεχίσουν τους αγώνες.

TAGS ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ