ΠΟΛΟ

Κάμπ για κορυφαίους στην Αθήνα

Κάμπ για κορυφαίους στην Αθήνα
Μπάλα-περίεργη

Καμπ για νέους αθλητές με επικεφαλής τους Νίκολα Στάμενιτς και Βλάχο Όρλιτς διοργανώνεται στο ΟΑΚΑ

Στις πισίνες του ΟΑΚΑ από 2-13 Ιουλίου νέοι αθλητές γεννημένοι από το 1991 ως και το 1996 θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τον Βλάχο Όρλιτς τον άνθρωπο που έχει χαρακτηριστεί ως ο αρχιτέκτονας του γιουγκοσλαβικού πόλο και τον γνωστό σε όλους μας στρατηγό του παγκοσμίου πόλο Νίκολα Στάμενιτς.
Τους δυο κορυφαίους τεχνικούς θα πλαισιώσουν οι Αλεξάντερ Μπέσλιν (προπονητής τερματοφυλάκων Εθνικών ομάδων Σερβίας), Δημήτρης Κρητικός, Φίλιππος Καραμπέτσος, Άννα Χατζηγεωργάκη και Κώστας Σπηλιόπουλος.

Ήδη για το πρώτο αυτό κάμπ που θα είναι και το μοναδικό που θα γίνει επί ευρωπαϊκού εδάφους έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από τη Ρωσία, την Κροατία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο , τη Σουηδία , την Αίγυπτο αλλά κι από τη Λάρισα, τα Χανιά, το Ηράκλειο, την Πάτρα κι από σωματεία της Αττικής. Το 2ο κάμπ θα διεξαχθεί το φθινόπωρο στις ΗΠΑ και το 3ο το Δεκέμβριο στη Ν. Ζηλανδία.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν έχουν περιθώριο να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 20/6 ενώ περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.waterpoloinstitute.org

Όμως και οι προπονητές δεν θα μείνουν δυσαρεστημένοι αφού παράλληλα με το κάμπ ο Βλάχο Όρλιτς και ο Νίκολα Σάμενιτς θα διδάξουν σε προπονητικά σεμινάρια. Μάλιστα επειδή το κάμπ συμπίπτει χρονικά με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλαγα , πολλά παιχνίδια θα μεταδίδονται απευθείας και πάνω σε αυτά θα γίνεται τεχνική και τακτική ανάλυση από τους δυο κορυφαίους προπονητές.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ