ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καμμένου: "Θα είμαστε έτοιμες"

Η προπονήτρια της Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ουγγαρία για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, Αϊντχόφεν | Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024
Η προπονήτρια της Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ουγγαρία για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, Αϊντχόφεν | Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 ANIKO KOVACS/LEN

Η Αλεξία Καμμένου στάθηκε στην άμυνα της Εθνικής Ελλάδας, στις δηλώσεις της έπειτα από την ήττα κόντρα στην Ολλανδία.

Παράπονα εκ νέου για την αμυντική λειτουργία της Εθνικής Ελλάδας και στον αγώνα με την Ολλανδία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εξέφρασε στην κάμερα της ΕΡΤ3 η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου, που δεν έκρυψε τη πεποίθησή της ότι την κατάλληλη στιγμή "θα είμαστε έτοιμες να φτάσουμε εκεί που στοχεύουμε".

"Είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση και εύκολα γκολ στη κόντρα. Κάτι που ξέραμε ότι μπορεί να συμβεί. Πρέπει να τα διορθώσουμε αυτά. Σε κρίσιμο παιχνίδι αν γίνονται αυτά, είναι ανεπίτρεπτο. Είχαμε βεβιασμένες και λανθασμένες επιλογές και δώσαμε εύκολα γκολ στη κόντρα", δήλωσε αρχικά έπειτα από την ήττα 10-15 από τις πρωταθλήτριες κόσμου και οικοδέσποινες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

"Προχωράμε, συγκεντρωνόμαστε, γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. Πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα. Θέλει προσοχή μεγάλη. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ από λάθη στην επίθεση. Η Ολλανδία είναι γρήγορη ομάδα και όταν της δίνεις τέτοιες ευκαιρίες με γκολ στη κόντρα είναι δύσκολο να πλησιάσεις στο σκορ. Ο προημιτελικός πάντα είναι δύσκολος. Έχουμε μια μέρα να πάρουμε ανάσα, να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε. Να δείξουμε με αποτελέσματα που στοχεύουμε πραγματικά. Δε σημαίνει τίποτα η ήττα. Ευτυχώς έγινε τώρα. Θα είμαστε έτοιμες να φτάσουμε εκεί που στοχεύουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ