ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ

Καμμένου: "Με ενθουσιασμό και χωρίς άγχος στον τελικό"

Καμμένου: "Με ενθουσιασμό και χωρίς άγχος στον τελικό"
PRINT SCREEN GLOMEX/ERTSPORTS

Η Αλεξία Καμμένου μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιταλίας και την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο υποστήριξε η Εθνική ομάδα χωρίς φόβο θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.

Η Αλεξία Καμμένου στις δηλώσεις της στην ΕΡΤ μετά τη λήξη της αναμέτρησης και τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιταλίας που φέρνει την Ελλάδα στον τελικό της Παρασκευής (9/9) με αντίπαλο την Ισπανία υποστήριξε πως η ελληνική ομάδα θα μπει με ενθουσιασμό και χωρίς άγχος για να πάρει το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

"Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, ήμασταν από την αρχή έως το τέλος συγκεντρωμένες στο στόχο μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο τελικό απέναντι στην κορυφαία ομάδα την τελευταία δεκαετία αλλά δικαιούμαστε να ελπίζουμε".

Για το ματς με την Ιταλία:

"Η Ιταλία είναι μια ανερχόμενη δύναμη όπως και εμείς. Έχει κάνει ανανέωση, όχι όπως εμείς, αλλά εμείς σήμερα δεν τις δώσαμε κανένα περιθώριο. Από την αρχή μπήκαμε για να κερδίσουμε και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για το μεγάλο μας στόχο".

Για τον τελικό με την Ισπανία:

"Έχω πει πως αυτή η ομάδα έχει ταλέντο, έχει όλο το μέλλον μπροστά της αρκεί να πιστεύει στον εαυτό της. Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη ομάδα του Ευρωπαϊκού πόλο την τελευταία δεκαετία. Έχουμε τον ενθουσιασμό, δεν έχουμε άγχος. Είναι ένας τελικός πρόκληση, θα συγκεντρωθούμε για το καλύτερο δυνατό. Η Ελλάδα πρέπει να τα διεκδικεί όλα και να παίζουμε με δύναμη και πίστη κόντρα σε κάθε ομάδα".

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ