Η Τσουρή στον Ολυμπιακό

Την απόκτηση της διεθνούς τερματοφύλακα, Μαρίας Τσουρή ανακοίνωσαν οι "ερυθρόλευκοι". Προηγήθηκε η συμφωνία με τη Νίκη Κουγιουμτζή.
Η δεύτερη φορά ήταν και η τυχερή! Μετά το “ναυάγιο” των πρώτων επαφών η Μαρία Τσουρή κατέληξε στον Ολυμπιακό.
Η κορυφαία Ελληνίδα τερματοφύλακας, η οποία την περασμένη σεζόν κατέκτησε το LEN Trophy με τον Εθνικό, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
” Για κάθε αθλητή και αθλήτρια αποτελεί τιμή να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό“, υποστήριξε η Τσουρή και συμπλήρωσε:” Θέλω να ευχαριστήσω και τη Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Όλοι λένε ότι η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά. Στο δικό μας άθλημα ήδη νιώθω πόσο βαρύ είναι το σκουφάκι με το σήμα του συλλόγου. Αυτό όμως μου δίνει την όρεξη να δουλέψω πιο πολύ, να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο ώστε να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων και ιδιαίτερα των φιλάθλων του Ολυμπιακού που μου έδειξαν την αγάπη τους πριν καν οριστικοποιηθεί η συμφωνία μου με τον σύλλογο”.