ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Άσλεϊ Τζόνσον στο SPORT24: "Χαρούμενη που είμαι ξανά εδώ, τιμή μας η στήριξη του κόσμου"

Η Άσλεϊ Τζόνσον με το τρόπαιο του LEN Trophy
Η Άσλεϊ Τζόνσον με το τρόπαιο του LEN Trophy 24MEDIA

Η Άσλεϊ Τζόνσον και η Στεφανία Χαραλαμπίδη μίλησαν στο SPORT24 για την κατάκτηση του LEN Trophy από τον Εθνικό, την ατμόσφαιρα του τελικού με την Ντουναϊσβάρος και την ιδιαιτερότητα του της επίτευξης ενός στόχου με την αδερφή σου.

Αμφότερες αποκτήθηκαν από τον Εθνικό με στόχο να τον οδηγήσουν ξανά στη διεκδίκηση των τίτλων με τα ονόματά τους να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες στον κόσμο.

Ο λόγος για την Άσλεϊ Τζόνσον και την Στεφανία Χαραλαμπίδη. Οι δύο τους αποτελούν από τα βασικά στελέχη τις ανίκητης Εθνικής ομάδας πόλο των ΗΠΑ και φωτίζουν με την παρουσία τους τις ελληνικές πισίνες.

Από το βράδυ της Τετάρτης η κοινή τους πορεία έχει ακόμα ένα κοινό σημείο αναφοράς και αυτό δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του LEN Trophy με το σκουφάκι του Εθνικού.

Οι δύο σπουδαίες πολίστριες μίλησαν στο SPORT24 λίγο μετά το τέλος του τελικού και αφού δέχτηκαν την τεράστια αγάπη του κόσμου. Ειδικά η θρυλική τερματοφύλακας παρά την κούραση που είχε δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες αφού δίχως αμφιβολία αποτελεί πόλο έλξης και απόλυτα δικαιολογημένα.

Η Άσλεϊ Τζόνσον στο SPORT24: "Χαρούμενη που είμαι ξανά εδώ, τιμή μας η στήριξη του κόσμου"
INTIME SPORTS

Άλλωστε, για πολλούς πρόκειται όχι απλά για την καλύτερη τερματοφύλακα αυτή τη στιγμή στον κόσμο, αλλά για την κορυφαία όλων των εποχών.

Η Άσλεϊ Τζόνσον δήλωσε μετά τον τελικό: "Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ ξανά. Νιώθω μεγάλη υποστήριξη τόσο από την ομάδα, όσο και από τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο. Απολαμβάνω κάθε στιγμή που ζω στην Ελλάδα. Είναι πανέμορφη η ζωή μου εδώ. Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι πήραμε το τρόπαιο.

Ήταν σπουδαία τιμή για εμάς. Όπως ήταν σπουδαία η τιμή που μας έκαναν οι φίλαθλοί μας που μας υποστήριξαν στον τελικό".

Η ανατριχίλα με τους φιλάθλους και το πρώτο τρόπαιο με την Ιωάννα

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Στεφανία Χαραλαμπίδη η οποία από την πλευρά της στάθηκε στην παρουσία του κόσμου, αλλά και για την ιδιαιτερότητα του να κατακτά έναν τίτλο μαζί με την αδερφή της.

Η Άσλεϊ Τζόνσον στο SPORT24: "Χαρούμενη που είμαι ξανά εδώ, τιμή μας η στήριξη του κόσμου"

"Το μυστικό της ομάδας είναι ότι είμαστε πολύ καλά παιδιά όλοι και περνάμε όλοι μαζί καλά. Θέλουμε να αφιερώσουμε το τρόπαιο στον πρόεδρο, την κόουτς Ρουμπέση και τους φιλάθλους που μας στήριξαν.

Όπως καθόμουν στην αρχή του αγώνα και είδα τον κόσμο και την έντονη υποστήριξή του μπορώ να πω ότι ανατρίχιασα με τους φιλάθλους του Εθνικού.

Παράλληλα, είμαι διπλά χαρούμενη γιατί είναι το πρώτο τρόπαιο που παίρνω μαζί με την αδερφή μου μετά το USC και σίγουρα αυτό είναι ιδιαίτερο.

Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε καλή πορεία αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα, όπως και η Βουλιαγμένη και η Γλυφάδα.

Βέβαια, εδώ θέλω να πω και το παράπονό μου. Δεν προλαβαίνει να απολαύσεις τις χαρές γιατί αμέσως μετά υπάρχουν διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ