ΠΟΛΟ

Γλυφάδα - Ολυμπιακός 7-14: Ανέβασαν στροφές και κατέκτησαν το Stoiximan Κύπελλο οι ερυθρόλευκες

Γλυφάδα - Ολυμπιακός 7-14: Ανέβασαν στροφές και κατέκτησαν το Stoiximan Κύπελλο οι ερυθρόλευκες
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανεβάζοντας στροφές από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά επικράτησε 14-7 της Γλυφάδας και κατέκτησε το Stoiximan Κύπελλο στο πόλο γυναικών.

Ένας ακόμα τίτλο κατέκτησε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν 14-7 της Γλυφάδας στον τελικό και πανηγύρισε την κατάκτηση του Stoiximan Κυπέλλου στο πόλο γυναικών.

Ο ΑΝΟΓ πάλεψε ιδιαίτερα στην πρώτη περίοδο, ωστόσο στη συνέχεια οι παίκτριες του Τσίριτς επέβαλαν το ρυθμό τους και έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Το ματς: Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στον τελικό, έδειξε από την αρχή ότι ήθελε να περάσει την μπάλα στις Ξενάκη και Μυριοκεφαλιτάκη και τα κατάφερε.

Οι ερυθρόλευκες με τέρματα από τη Σιούτη και τις δύο φουνταριστές του κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Ωστόσο, η Γλυφάδα κατάφερε αρχικά να μειώσει με τέρμα της Αντωνιάδη στην παραπάνω και στη συνέχεια με γκολ από τις Κούλχας και Νίνου έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Ολυμπιακός σε εκείνο το σημείο αντέδρασε. Με ένα γρήγορο 5-0 πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με το σκορ υπέρ του στο 8-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Γλυφάδα κατάφερε να περιορίσει με την εξαιρετική της άμυνα τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν κατάφερε η ίδια να βρει λύσεις στην επίθεση αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στα τρία γκολ τη διαφορά (9-6).

Από εκεί και μετά τα πράγματα ήταν δύσκολο να ανατραπούν με τον Ολυμπιακό να φτάνει στην κατάκτηση του τροπαίου με το τελικό 14-7.

ΑΝΟ Γλυφάδας I REPAIR - Ολυμπιακός 7-14

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 2-1, 1-5

ΑΝΟ Γλυφάδας I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα 1, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ε. Νίνου 2, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 1, Φουντωτού, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τριχά, Δρακωτού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ