ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Γκιουβέτσης: "Δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε πετύχει"

Οι Αργυρόπουλος και Γκιουβέτσης κάνουν δηλώσεις μετά την νίκη της Εθνικής επί της Ουγγαρίας
Οι Αργυρόπουλος και Γκιουβέτσης κάνουν δηλώσεις μετά την νίκη της Εθνικής επί της Ουγγαρίας PRINTSCREEN

Στέλιος Αργυρόπουλος και Κώστας Γκιουβέτσης μετά το τέλος της νίκης κόντρα στην Ουγγαρία που έδωσε την πρόκριση στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να φτάσουν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πήρε την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων μετά τη νίκη της 9-6 κόντρα στην Ουγγαρία.

Δύο από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο σκοράρισμα ήταν οι Στέλιος Αργυρόπουλος και Κώστας Γκιουβέτσης. Ο πρώτος πέτυχε τέσσερα γκολ και ο δεύτερος δύο και ηγήθηκαν της ελληνικής επίθεσης.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην ΕΡΤ δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την τεράστια επιτυχία τους, ωστόσο επεσήμαναν ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έχουν πετύχει.

Αρχικά, ο Στέλιος Αργυρόπουλος τόνισε: "Προσπαθούσα να είμαι ήρεμος σε όλο τον τελικό. Πάμε για να είμαστε εδώ πάλι, με την ίδια εμφάνιση".

Από την πλευρά του ο Κώστας Γκιουβέτσης δήλωσε: "Για μένα δεν ξεχώρισε κανένας, ήταν δώδεκα αθλητές με την κερκίδα και τους φυσικοθεραπευτές που έδιναν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό φάνηκε και πήραμε μια μεγάλη νίκη με τρία γκολ διαφορά. Δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε πετύχει, σε καμία περίπτωση".

Ο Αργυρόπουλος συμπλήρωσε: "Ήταν ομαδική δουλειά, όλα τα γκολ ήρθαν μετά από μεγάλη προσπάθεια. Μείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και μας βγήκε πολύ καλά. Θα το χαρούμε για λίγες ώρες, αλλά μετά θα συγκεντρωθούμε για το χρυσό, είναι το μεγάλο μας όνειρο".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ