ΠΟΛΟ

Γερμανία - Ελλάδα 6-19: Η Εθνική συνέτριψε τους Γερμανούς και θα διεκδικήσει την 5η θέση στο World Cup

Γερμανία - Ελλάδα 6-19: Η Εθνική συνέτριψε τους Γερμανούς και θα διεκδικήσει την 5η θέση στο World Cup

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών συνέτριψε 19-6 τη Γερμανία και θα διεκδικήσει την 5η θέση στην τελική φάση του World Cup που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

Τη δεδομένη της ανωτερότητα επιβεβαίωσε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών απέναντι στη Γερμανία, επικράτησε 19-6 και θα διεκδικήσει την 5η θέση απέναντι στη νικήτρια του αγώνα της Σερβίας με τη Ρουμανία.

Από την αρχή του αγώνα οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και έφτασαν άνετα στην επικράτηση κόντρα στους Γερμανούς.

Η Εθνική είχε πλουραλισμό στην επίθεση, εκμεταλλεύτηκε τη διαφορά ποιότητας που υπήρχε και έκανε ουσιαστικά μια καλή προπόνηση.

Το ματς: Η γαλανόλευκη μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε στους Γερμανούς ότι δεν είχε όρεξη για παιχνίδια. Με όπλο την άμυνά της κράτησε τους Γερμανούς στο μηδέν για περίπου 13 λεπτά και την ίδια ώρα είχε καταφέρει να πετύχει πέντε τέρματα.

Με γκολ του Τσουκ η Γερμανία μείωσε σε 5-1, όμως Γενηδουνιάς και Καλογερόπουλος αύξησαν κι άλλο τη διαφορά με τον Σέκουλιτς να διαμορφώνει το 7-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν ανάλογη με τη διαφορά να μεγαλώνει διαρκώς αφού ο ρυθμός της Εθνικής δεν έπεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Με την έναρξη της τέταρτης περιόδου η διαφορά έφτασε σε διψήφια νούμερα με το τελικό

Γερμανία - Ελλάδα 6-19

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-4, 2-6, 2-6

Γερμανία: Μπένκε, Μπόζιτς, Κόρμπελ 1, Τσουκ 1, Σούτζε, Γιάνγκλινγκ, Στρελέζκι 2, Τσίρου, Σέκουλιτς 2, Ντολφ, Σίπερ, Γκάνσεν, Βέρνετ

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 3, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 3, Νικολαΐδης 2, Σολανάκης 1, Αλαφραγκής, Χαλυβόπουλος 2, Τζωρτζάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ