ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συγκινημένος ο Γενηδουνιάς: "Οφείλουμε στους εαυτούς μας να φτάσουμε σύντομα στην κορυφή"

Συγκινημένος ο Γενηδουνιάς: "Οφείλουμε στους εαυτούς μας να φτάσουμε σύντομα στην κορυφή"

Ο εμφανώς συγκινημένος Ντίνος Γενηδουνιάς τόνισε ότι η Εθνική θα τα δώσει όλα για να πάρει στο μετάλλιο, ωστόσο έδωσε το σύνθημα και για τη συνέχεια βάζοντας ως στόχο την κορυφή.

Είναι πλέον ένας από τους παλιούς της Εθνικής ομάδας και πάντοτε προσέχει όσα λέει. Ο Νίνος Γενηδουνιάς μίλησε εμφανώς συγκινημένος στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα από την Ιταλία, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Αρχικά, αναφερόμενος στο που κρίθηκε το παιχνίδι είπε: "Κρίθηκε στον παραπάνω και στον λιγότερο. Έβαλαν ένα μεγάλο γκολ από ριμπάουντ μετά από παίκτη παραπάνω. Εμείς από την πλευρά μας χάσαμε πολλά ειδικά στο τελευταίο οκτάλεπτο. Χάσαμε μάλιστα και γκολ με διπλό παίκτη παραπάνω που ήταν μια ευκαιρία να πλησιάσουμε στο γκολ τρία λεπτά πριν τη λήξη.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Συγχαρητήρια στην Ιταλία. Δεν έχουμε χρόνο να απογοητευόμαστε και να σκύβουμε τα κεφάλια. Έχουμε ένα παιχνίδι σε δύο ημέρες και πάμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο".

Για τον μικρό τελικό και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου τόνισε: "Ηρεμία, ξεκούραση, συσπείρωση. Είναι ένας τελικός. Δεν μας περισσεύουν τα μετάλλια. Θέλουμε να κατακτήσουμε ένα ακόμα. ΘΑ πρέπει να παίξουμε σαν να είμαστε στον μεγάλο τελικό. Σίγουρα, υπάρχει απογοήτευση και στεναχώρια, αλλά οφείλουμε στους εαυτούς μας να το κάνουμε αυτό. Να βρούμε τη θέληση και το πάθος, να αγωνιστούμε σε αυτό το υπέροχο κολυμβητήριο και να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο για την Ελλάδα"

Τέλος, για το γεγονός ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις υπερδυνάμεις του χώρου: "Αυτό το έχουμε καταφέρει μέσα από δουλειά, αλλά δεν μας φτάνει αυτό. Οφείλουμε στους εαυτούς μας πάνω απ' όλα να φτάσουμε στην κορυφή σύντομα"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ