ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Γαλλία - Ελλάδα, το τάιμ άουτ της Αλεξίας Καμμένου που έδωσε την πρόκριση: "Η Νίνου το σουτ"

Γαλλία - Ελλάδα, το τάιμ άουτ της Αλεξίας Καμμένου που έδωσε την πρόκριση: "Η Νίνου το σουτ"

Η Αλεξία Καμμένου πήρε τάιμ άουτ 29'' δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία ώστε να οργανώσει την ελληνική επίθεση για να μπει το γκολ που θα έδινε την απευθείας πρόκριση, οι οδηγίες της ξεκάθαρες: "Η Νίνου το σουτ" και το γκολ που έφερε το +11 ήρθε.

Την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη πήρε η Ελλάδα μετά τη νίκη της με 15-4 επί της Γαλλίας. Μια νίκη και ένα +11 το οποίο ήρθε στα τελευταία δευτερόλεπτα και μετά τις οδηγίες της προπονήτριας της Ελλάδας, Αλεξίας Καμμένου στο τάιμ άουτ που πήρε 29'' πριν τη λήξη του αγώνα.

Η Καμμένου αφού ζήτησε από τις παίκτριες της να πάρουν μια ανάσα ώστε να είναι ψύχραιμες έδειξε το σύστημα που θα ακολουθήσει η Ελλάδα, έδωσε τις οδηγίες της με τελευταία όλων: "Η Νίνου στο σουτ". Και έτσι έγινε η μπάλα έφτασε στη Νίνου που από τα αριστερά 10'' πριν το φινάλε έκανε το σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 15-4.

Η Αλεξία Καμμένου στο τάιμ άουτ που πήρε είπε στις παίκτριες της:

"Να μπει η Μαργαρίτα, να κάνει το μπάσιμο στο τέσσερα. Πάρτε μια ανάσα. Η Ξενάκη στην πάσα, η Μαρία (σ.σ. Πάτρα) στο δοκάρι, η Νίνου στο σουτ, στο 2 η Βάσω, στο 3 η Ελευθερία και στο 4 η Μαργαρίτα και κάνουμε το 4. Μάλλον όχι πήγαινε στο δοκάρι εσύ Ξενάκη και η Μαρία στην πάσα για να έχουμε και δεξί χερί".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ