ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Εθνική Πόλο Ανδρών: Οι διεθνείς δωρίζουν 100.000€ στους πυρόπληκτους από το πριμ του Μαρινάκη

Ο Γιάννης Φουντούλης σε αγώνα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο
Ο Γιάννης Φουντούλης σε αγώνα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο PHOTO CREDITS: © 2021 MARK HUMPHREY / AP IMAGES

Ο Γιάννης Φουντούλης ανακοίνωσε την απόφαση των διεθνών να δωρίσουν το μισό ποσό του πριμ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη (100.000€) στους πυρόπληκτους.

Για ακόμη μία φορά, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Πόλο των Ανδρών δείχνουν τον σπουδαίο χαρακτήρα τους. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιάννης Φουντούλης, ανακοίνωσε πως πάρθηκε συλλογικά η απόφαση εντός της ομάδας να δοθεί στους πυρόπληκτους το μισό ποσό (ήτοι 100.000€) από το πριμ που ανακοίνωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του απέδειξαν έμπρακτα πως βρίσκονται κοντά στους πυρόπληκτους και σε όσους δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες στα πύρινα μέτωπα.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ