ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός 9-9: Έμεινε όρθιος στην Ουγγαρία και κράτησε το αήττητο

Στιγμιότυπο από αγώνα του Ολυμπιακού στο πόλο
Στιγμιότυπο από αγώνα του Ολυμπιακού στο πόλο EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 9-9 κόντρα στη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη για την 3η αγωνιστική του LEN Champions League και έμεινε αήττητος στο LEN Champions League.

Αήττητος έπειτα από τρεις αγωνιστικές στο LEN Champions League έμεινε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφυγε με την ισοπαλία από τη Βουδαπέστη με το τελικό σκορ να λήγει 9-9 και τους ερυθρόλευκους να φτάνουν τους επτά πόντους.

Ο Ολυμπιακός δε μπήκε καλά και το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3-1. Οι Πειραιώτες αντέδρασαν και με ένα σερί 3-0 έκαναν την ανατροπή πριν από το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου.

Στο 3ο ο Ολυμπιακός έφτασε να προηγείται με 6-3, όμως ο Μερκούλοφ μείωσε σε 6-4. Το παιχνίδι πήρε φωτιά ξανά στο τελευταίο οκτάλεπτο. Ο Φερεντσβάρος ισοφάρισε σε 6-6, με τον Ολυμπιακό να αποκτά ξανά προβάδισμα με τον Χρυσοσπάθη,

Η Φερεντσβάρος με δύο γκολ βρέθηκε μπροστά για να ισοφαρίσει τρία λεπτά πριν από το φινάλε ο Μουρίκης σε 8-8. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 9-8 και ο Γενηδουνιάς 35'' πριν από το τέλος έκανε το 9-9.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 0-3, 1-2, 5-3

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ