ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: Δε θα διεξαχθεί στο Ισραήλ

Konstantinos Genidounias of Greece reacts during the Men's water polo bronze medal match between Greece and Croatia at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Sunday, July 3, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi)
Konstantinos Genidounias of Greece reacts during the Men's water polo bronze medal match between Greece and Croatia at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Sunday, July 3, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi) AP

Η LEN ανακοίνωσε ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο δε θα διεξαχθεί στο Ισραήλ και αναμένεται ενημέρωση για το τι θα συμβεί ενόψει και του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Κάτι που έμοιαζε ως δεδομένο επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο. Η LEN ανακοίνωσε ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο δε θα διεξαχθεί στο Ισραήλ.

Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη να φιλοξενηθεί στη Νετάνια τον προσεχή Ιανουάριο, ωστόσο αυτό τελικά δε θα συμβεί λόγω των όσων συμβαίνουν στη χώρα.

Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τονίζει ότι θα υπάρξουν νεότερα το προσεχές διάστημα για το τι ακριβώς θα γίνει και κυρίως για τον τρόπο πρόκρισης των ομάδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα που είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ