ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ

Ευρωπαϊκό πόλο: Η Εθνική ανδρών κόντρα στην Ισπανία με φόντο την τετράδα

35th LEN European Water Polo Championship - Split 2022 - THU 02 SEP 2022 - Greece vs Croatia -
35th LEN European Water Polo Championship - Split 2022 - THU 02 SEP 2022 - Greece vs Croatia - TOTAL WATERPOLO

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (06/09, 20.00) με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η ώρα για την πρώτη μεγάλη πρόκληση της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών έφτασε. Το βράδυ της Τρίτης (06/09, 20.00, ΕΡΤ2) η αντιπροσωπευτική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία με φόντο την τετράδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι συστάσεις για την Παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι περιττές αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικό σύνολο το οποίο διαθέτει εξαιρετικές μονάδες.

Η ανανεωμένη Εθνική ομάδα έχει αποδείξει πως είναι ικανή να κοιτάξει οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια παρά τις σημαντικές απουσίες που έχει. Τα πάντα θα κριθούν στην άμυνα και στο κομμάτι του παίκτη παραπάνω - λιγότερου.

Εάν η γαλανόλευκη μπορέσει να εγκλωβίσει την Ισπανία με την άμυνά της και ταυτόχρονα να είναι ουσιαστική στον παίκτη παραπάνω τότε μπορεί να πάρει την πρόκριση στην τετράδα.

Από τα άλλα ζευγάρια σίγουρα ξεχωρίζει αυτό της Ουγγαρίας με το Μαυροβούνιο απ' όπου θα προκύψει και ο αντίπαλος της Εθνικής σε περίπτωση πρόκριση.

Η Ιταλία είναι το φαβορί κόντρα στη Γαλλία που ήδη έχει κάνει την υπέρβασή της πετώντας εκτός τη Σερβία, ενώ οι διοργανωτές Κροάτες αναμένεται να ξεπεράσουν εύκολα το εμπόδιο της Γεωργίας.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών (06/09)

  • 16.00 Ουγγαρία - Μαυροβούνιο
  • 17.30 Ιταλία - Γαλλία
  • 20.00 Ισπανία - Ελλάδα
  • 21.30 Κροατία - Γεωργία

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

  • 19.00 Ουγγαρία ή Μαυροβούνιο / Ισπανία ή Ελλάδα
  • 21.30 Ιταλία ή Γαλλία / Κροατία ή Γεωργία
TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ