Eξάμηνη τιμωρία σε διαιτητές

Οι διαιτητές Μιχάλης Κουρέτας και Νίκος Βασιλείου τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό έξι μηνών για τη διαιτησία τους στον 4ο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Βουλιαγμένη.
“Καμπάνα” έξι μηνών επιβλήθηκε στους Κουρέτα και Βασιλείου! Το δίδυμο των διαιτητών στον 4ο τελικό της Α1 Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Βουλιαγμένη τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 180 ημερολογιακών ημερών από την κολυμβητική ομοσπονδία.
Σε έναν επεισοδιακό αγώνα με πολλές αποβολές (ειδικά εις βάρος της Βουλιαγμένης) οι παρατηρητές Μανώλης Πατλάκας και Χρήστος Τσατουχάς πρότειναν την παραπομπή τους.
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτητίας της ΚΟΕ ενέκρινε την τιμωρία των δύο διαιτητών, η οποία θα ισχύει από την ημέρα που θα κοινοποιηθεί η απόφαση στους δύο διαιτητές.