ΠΟΛΟ

Euro Cup: Αποκλείστηκαν Γ.Σ. Περιστερίου και ΑΕΚ

Euro Cup: Αποκλείστηκαν  Γ.Σ. Περιστερίου και ΑΕΚ

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι ηττήθηκαν από Σαμπαντέλ (8-10) και Στρασμπούργκ (7-8) αντίστοιχα και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Euro Cup στο πόλο ανδρών.

Πολύ κοντά στη πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup πόλο Ανδρών έφτασε ο ΓΣ Περιστερίου, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τελικά το εμπόδιο της τελευταία αντιπάλου στον Β' Προκριματικό όμιλο γαλλικής Στρασμπούργκ, από την οποία ηττήθηκε με 8-7, σε έναν αγώνα γεμάτο αγωνία, ανατροπές και φινάλε γκραν γκινιόλ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια (με δύο ήττες και μία νίκη).

Ο Καρούντζος είχε ισοφαρίσει το 7-7, στο 1.2 πριν από το τέλος, αλλά στο 0.42 ο Μπούντεν πέτυχε το γκολ που έδωσε στο Στρασβούργο τη νίκη και την πρόκριση, αφού η τελευταία προσπάθεια του Περιστερίου για ισοφάριση, ύστερα από τάιμ άουτ που κάλεσε ο Λούδης, ανακόπηκε από το Μπάμπιτς.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ 7-8

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 2-0, 3-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Μύριλος, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος, Καρούντζος 3, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής.

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ντορν, Σιόν, Μπασελιέ, Σεσκά 2, Μισί 1, Μπάμπιτς 2, Βιξ, Μπιά 1, Ντενίξ, Μίσιτς, Μπούντεν 2, Βαλεντίνο, Φοντανί.

Μία ακόμα καλή εμφάνιση πραγματοποίησε, εξάλλου, η ΑΕΚ κόντρα στην ισπανική Σαμπαντέλ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Δ' Προκριματικού Ομίλου του Euro Cup, αλλά ηττήθηκε με 10-8 επίσης με δραματικό τρόπο. Η Ένωση έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της νίκης κόντρα στους Ισπανούς, που θα της χάριζε και την πρόκριση, όμως ορισμένα λάθη, αλλά και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, όπως η αποβολή του Βούκσεβιτς της στέρησαν την επιτυχία.

AEK – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 8-10

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 2-2, 2-3.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας 1, Krijestorac 4, Vukcevic 1, Δίπλαρος 2, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Μπεγιάρ, Πεγκάδο, 2, Σέδο, Τέκλας, Κάρνε 3, Καλατράβα 1, Ποντ 1, Σάεθ, Αβέρκα 1, Μπανίτσεβιτς, Εσκριμπάνο 1, Βέιχ 1, Φουέντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ