ΠΟΛΟ

Έτοιμος ο Ολυμπιακός ενόψει Μπρέσια

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (2/5, 17:15) στο "Π. Καπαγέρωφ" τους Ιταλούς και θέλει τη νίκη σε συνδυασμό με ήττα της Έγκερ από τη Μπαρτσελονέτα, για να προκριθεί στο Final Six.

Η αυλαία της φάσης των ομίλων του Len Champions League πέφτει το Σάββατο (2/5) με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο “Π. Καπαγέρωφ” την Μπρέσια στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου (17:15, Novasports 1 HD).

Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού για τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι θέλουν τη νίκη κόντρα στους Ιταλούς και παράλληλα να χάσει η Έγκερ στην Ουγγαρία από την αδιάφορη (οι Ισπανοί παίρνουν μέρος στην τελική φάση ούτως ή άλλως επειδή είναι “οικοδεσπότες”) Μπαρτσελονέτα.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από τη σπουδαία νίκη σε βάρος της Ραντνίτσκι στο Κραγκούγεβατς και είναι έτοιμοι για ένα συγκλονιστικό φινάλε στη φάση των ομίλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ