ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εθνική πόλο γυναικών: Οι εκλεκτές της Καμμένου για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ισπανία για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών 2022, Σπλιτ | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022
Η προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδας, Αλεξία Καμμένου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ισπανία για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών 2022, Σπλιτ | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Η Αλεξία Καμμένου ανακοίνωσε τις 15 αθλήτριες που θα βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 23-25 Ιούνιο στις ΗΠΑ.

Η Αλεξία Καμμένου ανακοίνωσε τις 15 αθλήτριες που θα πάρει μαζί της στο Μπιτς και ανάμεσά τους βρίσκονται τόσο η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου όσο και η Νικόλ Ελευθερίαδου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις: Ιωάννα Σταματοπούλου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Φωτεινή Τριχά, Χριστίνα Σιούτη, Ελένη Ελληνιάδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού.

Η Εθνική ομάδα θα αναχωρήσει την Τετάρτη 7/6 και μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη ομάδα των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι στον προημιτελικό η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στις 23 Ιουνίου, σε περίπτωση επικράτησης θα παίξει με το νικητή του ΗΠΑ - Ισραήλ για μία θέση στον τελικό.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ