ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Τα δεδομένα για τον αντίπαλό της στα προημιτελικά

Konstantinos Genidounias of Greece reacts during the Men's water polo bronze medal match between Greece and Croatia at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Sunday, July 3, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi)
Konstantinos Genidounias of Greece reacts during the Men's water polo bronze medal match between Greece and Croatia at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Sunday, July 3, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi) AP

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών περιμένει να μάθει τους πιθανούς αντιπάλους της στα προημιτελικά. Το μονοπάτι της στη συνέχεια.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή επικράτησε 15-14 των ΗΠΑ και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Μετά από αυτή τη νίκη η Εθνική προκρίθηκε στα προημιτελικά απευθείας και θα περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της. Αυτός θα προκύψει από χιαστί ματς ανάμεσα στο δεύτερο του τρίτου ομίλου και τον τρίτο του τέταρτου.

Στον τέταρτο όμιλο γνωρίζουμε ότι η τρίτη θέση ανήκει στον Μαυροβούνιο. Η δεύτερη θέση στον τρίτο όμιλο θα κριθεί στην αναμέτρηση της Κροατίας με την Ιαπωνία με τη νικήτρια ομάδα να τερματίζει δεύτερη.

Η συνέχεια της πορείας της

Το συγκεκριμένο ματς την ενδιαφέρει για το πιθανό σταύρωμα της και στα ημιτελικά. Η χαμένη από την αναμέτρηση θα κοντράρει τη Σερβία σε χιαστί ματς.

Έπειτα η ομάδα που θα επικρατήσει θα παίξει με την Ιταλία στα προημιτελικά απ' όπου και θα προκύψει ο αντίπαλος της Εθνικής σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ