ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Οι επιλογές του Θοδωρή Βλάχου ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

EUROKINISSI

Ο Θοδωρής Βλάχος έκανε γνωστή την αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα στη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών.

Ο Θοδωρής Βλάχος κατέληξε στην τελική 16άδα ενόψει προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η “γαλανόλευκη” θα φιλοξενήσει την προκριματική φάση του θεσμού στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης από τις 6 έως τις 12 Απριλίου.

Η Εθνική πόλο ανδρών θα παραταχθεί στους αγώνες αυτούς με νέα πρόσωπα, αλλά και απουσίες. Η πιο σημαντική απουσία είναι αυτή του Ντίνου Γενηδουνιά, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού στα τελευταία ματς με τον Ολυμπιακό.

Μεγάλος στόχος της Εθνικής αποτελεί η πρόκριση στους τελικούς που θα φιλοξενηθούν φέτος το καλοκαίρι στο Σίδνεϊ το διάστημα 20-26 Ιουλίου.

.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ