Επιστροφή Κομάντινα στον Παναθηναϊκό

Ο Άντριγια Κομάντινα υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης επιστρέφει στους "πράσινους" μετά τη θητεία του στη Βουλιαγμένη.
Ήρθε στην Ελλάδα και ρίζωσε! Ο λόγος για τον Άντριγια Κομάντινα που στα 36 χρόνια του υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Ο Κροάτης αμυντικός είχε αγωνιστεί στους “πράσινους” την περίοδο 2011-12 μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Βουλιαγμένη
” Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Να έχουμε υγεία όλοι πάνω από όλα. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται“, δήλωσε ο Κομάντινα.
Θυμίζουμε πως την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού έχει αναλάβει ο πολύπειρος Κώστας Λούδης, παλιός παίκτης του τμήματος.