ΠΟΛΟ

Ελλάδα-Ρωσία: 10-11

Χρήστος Αφρουδάκης NEWSPORTS

Ηττήθηκε με 10-11 από τη Ρωσία η Εθνική ανδρών στο τρίτο της παιχνίδι για το τουρνουά των Συρακουσών.

Την ήττα με 11-10 από τη Ρωσία γνώρισε η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, στην τρίτη μέρα του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στις Συρακούσες της Σικελίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε να χάνει 9-5, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 10-10. Το νικητήριο γκολ των Ρώσων σημείωσε ο Γιούρσικ 41 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ενώ στα 29 δευτερόλεπτα έχασε πέναλτι για την Εθνική μας ο Χρήστος Αφρουδάκης.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 2-4, 4-2

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Παπαδόγκωνας 3, Μιράλης 2, Αφρουδάκης 2, Μουρίκης 2, Δελακάς

Ρωσία: Λισούνοφ 3, Γιούρσικ 2, Μπάσικ 2, Καλτούριν, Νοβοκσένοφ, Βισνιάκοφ, Αντίποφ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Δούμπας δήλωσε: ” Το θετικό που κρατάμε είναι η αντίδρασή μας μετά το 5-9, που διαμορφώθηκε και με κάποια άσχημα σφυρίγματα των διαιτητών. Εχουμε πει πως για μας δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Χρειάζεται προσοχή και όχι εφησυχασμός“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ