ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα - Ουγγαρία 13-8: Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών

Η Εθνική ομάδα πόλο Νεανίδων
Η Εθνική ομάδα πόλο Νεανίδων FINA YOUTUBE

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε 13-8 της Ουγγαρίας, του φαβορί της διοργάνωσης, και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών.

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για το ελληνικό πόλο και στις μικρότερες ηλικίες. Με μία εξαιρετική εμφάνιση η Ελλάδα επικράτησε 13-8 της Ουγγαρίας και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, η οποία πέρασε το εμπόδιο της Ιταλίας.

Η Εθνική μπήκε δυνατά και στην πρώτη περίοδο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 4-2 δείχνοντας μία πάρα πολύ καλή εικόνα. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Ελλάδα είχε την ίδια ένταση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-3, ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 7-3, Η Ελλάδα είχε ένα σοβαρό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ξεκίνησε ξανά με φόρα, σκοράροντας δύο γκολ, με την Ουγγαρία να απαντά κάνοντας το 8-5. Η ελληνική ομάδα όμως αντεπιτέθηκε και η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με την Εθνική να βρίσκεται μπροστά με σκορ 11-7 σ' ένα οκτάλεπτο που... άνοιξε. Η Ελλάδα κράτησε το προβάδισμά της μέχρι και το φινάλε, όπου πήρε τη νίκη με 13-8.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-1, 4-4, 2-1

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου - Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 2, Φουντωτού, Σιούτη 2, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου, Νίνου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Κατσιμπρή 2, Μπιτσάκου, Κοντονή 1, Τορνάρου, Καρύτσα.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κάκας, Αουμπέλι, Τέλεκ, Περεστέγκι - Νάγκι 3, Τατράι, Βαλεντίν 1, Μπάκσα 1, Πέτικ, Κουντέλα, Σζέγκεντι 1, Πόσζε, Ντομσόντι 2, Νέσμελι.

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ