ΠΟΛΟ

Ελλάδα - Μαυροβούνιο 4-8: Ήττα και στο βάθος Ρωσία

Ελλάδα - Μαυροβούνιο 4-8: Ήττα και στο βάθος Ρωσία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική πόλο ανδρών γνώρισε την ήττα (4-8) από το Μαυροβούνιο στο Προολυμπιακό του Ρότερνταμ και εκτός απροόπτου θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του ομίλου της. Αν περάσει στα ημιτελικά θα συναντήσει πιθανότατα τη Ρωσία.

Την ήττα (8-4) από το Μαυροβούνιο γνώρισε η Ελλάδα για την τέταρτη αγωνιστική του ομίλου της στο Προολυμπιακό του πόλο Ανδρών, το οποίο διεξάγεται στο Ρότερνταμ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χάνει την πρώτη θέση και εκτός απροόπτου θα καταλάβει τη δεύτερη (εάν νικήσει τον Καναδά την Πέμπτη (18/2, 15:00)). Αυτό θα το φέρει στα προημιτελικά κόντρα στην τρίτη ομάδα του δευτέρου ομίλου (δεν είναι ακόμη γνωστή, αλλά σίγουρα θα είναι μία εκ των Ολλανδίας, Γαλλίας και Ρουμανίας).

Καθώς η Ρωσία νίκησε την Κροατία και εκτός απροόπτου θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο είναι πολύ πιθανό να διασταυρωθεί με την Ελλάδα στα ημιτελικά του Σαββάτου (20/2) σε περίπτωση που η Εθνικής μας προκριθεί την Παρασκευή.

Το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες παίρνουν οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό του Προολυμπιακού του Πόλο.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-4, 1-1, 1-1, 1-2. Σύνολο: 4-8.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Λάζοβιτς, Μπρούλιαν 2, Πέρκοβιτς, Πέτκοβιτς 2, Κούκοβιτς, Πόπαντιτς, Βίντοβιτς, Ουκρόπινα 1, Ίβοβιτς 1, Σπάϊτς 1, Μάτκοβιτς 1, Ράντοβιτς, Κάντιτς.

Photo credits: Action Images

Πήγη: ΚΟΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ