ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ

Ελλάδα - Ισραήλ 14-4: Στο ρελαντί στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού η Εθνική γυναικών

Οι παίκτριες της Εθνικής πανηγυρίζουν στον πάγκο απέναντι στην Ουγγαρία
Οι παίκτριες της Εθνικής πανηγυρίζουν στον πάγκο απέναντι στην Ουγγαρία LEN / TOTAL WATERPOLO

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επικράτησε εύκολα 14-4 του Ισραήλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (07/09, 21.30).

Στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βρίσκεται η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, η οποία επικράτησε εύκολα 14-4 του Ισραήλ.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ιταλία η οποία νωρίτερα επικράτησε εύκολα 16-8 απέναντι στην Κροατία. Φυσικά, περιμένουμε ένα μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες.

Στα του αγώνα με το Ισραήλ, η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών μπήκε στο ματς έτσι ακριβώς όπως έπρεπε. Με απόλυτη συγκέντρωση και στις δύο πλευρές της πισίνας τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου κυριάρχησαν με το 6-1 της πρώτης περιόδου να αποτυπώνει τη διαφορά των δύο ομάδων στην πρώτη περίοδο.

Από εκεί και πέρα έκανε σωστή διαχείριση της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκε ποτέ και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη που της έδωσε το τελευταίο εισιτήριο για την τετράδα.

Πρώτη σκόρερ για την Εθνική ήταν η Μυριοκεφαλιτάκη με τέσσερα γκολ και την ακολούθησαν με τρία η Τριχά με την Ξενάκη.

Ελλάδα - Ισραήλ 14-4

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 2-1, 2-0, 4-2

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Τριχά 3, Ξενάκη 3, Σάντα 1, Πάτρα, Πάτρα, Σιούτη, Β. Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη

Ισραήλ (Δημήτρης Μαυρωτάς): Πέρες, Γιαακόμπι 1, Φάρκας, Μπογκατσένκο 1, Λέβι, Φουτοριάν, Στρούγκο 1, Μπεν Νταβίντ, Μενάκερμαν, Σασοβέρ, Χότσμπεργκ 1, Κορντόνσκαγια, Γκέβα

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

Δευτέρα (05/09)

  • Ολλανδία - Γαλλία 22-3
  • Κροατία - Ιταλία 8-16
  • Ουγγαρία - Ισπανία 11-15
  • Ελλάδα - Ισραήλ 14-4

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Τετάρτη (07/09)

  • 20.00 Ολλανδία - Ισπανία
  • 21.30 Ελλάδα - Ιταλία
TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ