ΠΟΛΟ

Ελλάδα - Γερμανία 23-3: Η Εθνική Νεανίδων έπνιξε και τα πάντσερ και σφράγισε την πρωτιά στον όμιλο

Ελλάδα - Γερμανία 23-3: Η Εθνική Νεανίδων έπνιξε και τα πάντσερ και σφράγισε την πρωτιά στον όμιλο
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Εθνική ομάδα πόλο Νεανίδων επικράτησε 23-3 της Γερμανίας σφραγίζοντας και τυπικά την πρωτιά στον όμιλό της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Νετάνια.

Τη δεδομένη ανωτερότητά της επιβεβαίωσε και εντός πισίνας η Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων η οποία συνέτριψε τη Γερμανία 23-3 για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Νετάνια.

Η γαλανόλευκη μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς και το "καθάρισε" με συνοπτικές διαδικασίες αφού προηγήθηκε με 6-0, ενώ για να σκοράρουν οι Γερμανίδες χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δώδεκα λεπτά με το σκορ να είναι στο 9-0.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το ματς δε χρήζει ιδιαίτερης κριτικής αφού τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου και της Ευτυχιας Καραγιάννη δεν έκοψαν ρυθμό και έφτασαν εύκολα στη νίκη με 23-3. Πρώτη σκόρερ για την Εθνική ήταν η Ειρήνη Νίνου με 6 τέρματα η οποία αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης.

Πλέον, η Εθνική ομάδα σφράγισε την πρωτιά και προκρίθηκε στους "8" της διοργάνωσης και θα περιμένει να μάθει ποια εκ των Σερβία και Βραζιλία θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά.

Ελλάδα - Γερμανία 23-3

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 5-1, 7-1, 5-1

Ελλάδα: Ζαφειράκη, Τριχά 1, Φουντωτού 1, Σιούτη 1, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου 2, Νίνου 6, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Κατσιμπρή 1, Μπιτσάκου 2, Κοντονή 2, Τορνάρου, Καρύτσα

Γερμανία: Λούντβιχ, Κοχ 1, Πλοτζ 2, Κίλστρα 1, Χάας, Γκρόμαν, Πόσδιαδλη, Μπόνετ, Στούεβε, Πετίκη, Ρικ, Μπούχτερ, Σίχαφερ, Βόλφ, Ταντάι, Χάινμπιχνερ, Σοπιάδου,


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ