ΠΟΛΟ

Πανιώνιος-ΠΑΟ: 13-14

Πανιώνιος-ΠΑΟ: 13-14

Σε έναν επεισοδιακό αγώνα ο Παναθηναϊκός νίκησε 14-13 τον Πανιώνιο στην παράταση στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο οι Νεοσμυρνιώτες πέρασαν στα προημιτελικά του Euro Cup

Το "μαξιλαράκι" της διαφοράς των δύο γκολ φάνηκε υπερπολύτιμο για τον Πανιώνιο. Ο Παναθηναϊκός ανταπέδωσε τη φιλοξενία στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας 14-13 του Πανιωνίου στην παράταση στον επαναληπτικό της φάσης των "16" του Euro Cup, ωστόσο οι περσινοί φιναλίστ του LEN Trophy πήραν την πρόκριση.

Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Φάνη Κουντουδιό και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Ανδρέα Παπαδημητρακόπουλο να αντικρύζουν την κόκκινη κάρτα.

Ο Άντριγια Κομάντινα έστειλε τον αγώνα στην παράταση, διαμορφώνοντας το 12-10 στα 13 δευτερόλεπτα πριν από την εκπνοή του αγώνα.

Στο πρώτο τρίλεπτο της παράτασης ο Γιώργος Αφρουδάκης έφερε πάλι τον Παναθηναϊκό στο +2 (11-13) για να μειώσει ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας. Στο δεύτερο τρίλεπτο ο Πανιώνιος βρήκε δίχτυα στον παίκτη παραπάνω (13-13) για να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη νίκη ο Κομάντινα (13-14) στα 18 δευτερόλεπτα.

Μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του Πανιωνίου αποδοκίμασαν έντονα τον μέχρι πέρυσι "κυανέρυθρο", Κώστα Κοκκινάκη, αλλά και τον παλιό παίκτη της ομάδας, Γιώργο Αφρουδάκη με τους δύο διεθνείς να διατηρούν τη ψυχραιμία τους.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 1-2, 2-3, 2-4 (κ.α.), 2-1, 1-1 (παρ.)

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σελετόπουλος): Παπαδόγκωνας 4, Κότεριλ 3, Καπότσης 2, Μιμίδης 2, Κατσιμπούλας, Κουτσιαλής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κουντουδιός): Γ. Αφρουδάκης 5, Κομάντινα 4, Στελλάτος, Γ. Κόχειλας, Τσόκας, Κοκκινάκης, Ν. Κόχειλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ