ΠΟΛΟ

Διαθεσόπουλος: Διεκδικούμε την κορυφή επί ίσοις όροις"

Διαθεσόπουλος: Διεκδικούμε την κορυφή επί ίσοις όροις"
INTIME SPORTS

Στη σημαντικότητα της πορείας του Ολυμπιακού και γενικότερα της παρουσίας της ελληνικής υδατοσφαίρισης στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα στάθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Ολυμπιακός, σε σημαίνοντeς ανθρώπους της ΚΟΕ, της LEN αλλά και στους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα που διεξάγεται στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος. Καλωσορίζοντας τους παρόντες στην αίθουσα «Vammos» του σταδίου Καραϊσκάκη, ο κ. Διαθεσόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία μιας τόσο σπουδαίας διοργάνωσης από τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά.

Αναλυτικά όσα είπε: "Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας της LEN και εκ μέρους της ΚΟΕ, θέλω να τονίσω πώς αυτή η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο για την ελληνική υδατοσφαίριση, αλλά και συνολικά για τον ελληνικό αθλητισμό. Δεν είναι εύκολο να διεξάγονται στη χώρα σου αγώνες τέτοιου επιπέδου, μέσα από τους οποίους αναδεικνύονται οι καλύτερες και πρωταθλήτριες ομάδες της Ευρώπης.

Ειδικά αυτή την εποχή, που περνάμε δύσκολες στιγμές σαν πατρίδα, σαν αθλητισμός, αυτές οι διοργανώσεις και ιδιαίτερα όταν μία ομάδα από τη χώρα σου φτάνει στον τελικό και διεκδικεί το Κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης, είναι πολύ σημαντικές, γιατί σηματοδοτούν ότι αυτή η χώρα έχει παρόν, έχει ύπαρξη, έχει δυναμική, έχει κύρος, έχει αξιοπρέπεια και μπορεί να διεκδικεί την κορυφή, επί ίσοις όροις, μαζί με τις άλλες δυνάμεις της Ευρώπης, αλλά και τις παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Οι στιγμές που έζησα στο ΣΕΦ, με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, όπως και εκείνες της πρόκρισης του στον τελικό του Κυπέλλου πρωταθλητριών ομάδων γυναικών της Ευρώπης, δίνουν μια μεγάλη έμφαση προς αυτή την κατεύθυνση. Ο αθλητισμός στην Ελλάδα είναι δυνατός και παρόν και πρέπει να σκύψουν κάποιοι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, ώστε να τον βοηθήσουν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται εδώ γι' αυτή τη διοργάνωση, τον ομόλογό μου στο μπιρό της LEN Φερνάντο Καρπένα, τον Μάρκο Μπίρι, που αποτελεί την καρδιά της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους όλων των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και να νικήσει η καλύτερη ομάδα. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό και σε όλα τα μέλη του, καθώς έκαναν μια σημαντική διοργάνωση και δίνουν το στίγμα της άρτιας διοργάνωσης τόσο σπουδαίων γεγονότων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ