CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Champions League: Προκρίθηκε στη φάση των ομίλων η Βουλιαγμένη, νίκη μόνο για το γόητρο για τον Απόλλωνα

Champions League: Προκρίθηκε στη φάση των ομίλων η Βουλιαγμένη, νίκη μόνο για το γόητρο για τον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης εξασφάλισε την παρουσία του στη φάση των ομίλων του Champions League ενώ αντίθετα ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν τα κατάφερε, παίρνοντας απλά μία νίκη γοήτρου

Νωρίς νωρίς, πρώτος και καλύτερος από όλους τους συμμετέχοντες στα προκριματικά και μια μέρα πριν από την ολοκλήρωση των αγώνων του Γ' γκρουπ στην Οραντέα, εξασφάλισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης τη μεγάλη πρόκριση στη φάση των Ομίλων (των “16”) του Champions League.

Μετά τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση, αυτή επί της κροατικής Πριμόργιε Ριέκα το απόγευμα του Σαββάτου (9/9), ο ΝΟΒ περίμενε το αποτέλεσμα στον άλλον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Γ´ προκριματικού γκρουπ, που έγινε αμέσως μετά.

Εκεί η ιταλική Ορτίτζια επιβλήθηκε με 14-7 επί της οικοδέσποινας ρουμανικής Οραντέα. Έτσι η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς εξασφάλισε πρόωρα την πρωτιά του Ομίλου και την πρόκριση, ό,τι κι αν γίνει στον αυριανό της αγώνα (Κυριακή 10/9, 11:45) με την Οραντέα (το άλλο ματς είναι Ορτίτζια - Πριμόργιε Ριέκα, 10:00), καθώς ευνοείται σε οποιαδήποτε ιδοβαθμία με Ορτίτζια ή Πριμόργιε.

Η Βαθμολογία του Γ' ΟΜΙΛΟΥ (2 αγ.)

1. ΝΟ Βουλιαγμένης 6

2. Ορτίτζια 3

3. Πριμόργιε Ριέκα 3

4. Οραντέα 0

Έτσι, λοιπόν, ο ΝΟΒ θα πάρει θέση στον Δ΄ Όμιλο της φάσης των “16” της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια (έξι το σύνολο) μέχρι το τέλος του 2023 την ισπανική Μπαρτσελονέτα, τη γαλλική Μαρσέιγ, αλλά και τη γερμανική Σπαντάου, διεκδικώντας μια από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις.

Η νίκη επί της Χόνβεντ δεν έφτασε στον Απόλλωνα

Σε ένα μάλλον αδιάφορο ματς και για τις δύο ομάδες, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε νίκη γοήτρου με 11-10 επί της Χόνβεντ, την πρώτη του στον Ά Όμιλο των προκριματικών του Champions League, στο Αννόβερο της Γερμανίας, καθώς η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση έχει χαθεί για αμφότερες.

Μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο, ο Απόλλων ήταν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά (9-7), αλλά στο τέταρτο ισοφαρίστηκε σε 9-9 και αργότερα 10-10. Το νικητήριο γκολ για τον Απόλλωνα πέτυχε ο νεοσποκτηθείς Γεωργιανός Νίκα Σουσιασβίλι, 17 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη. Χωρίς τον προπονητή της Νίκο Δεληγιάννη στον πάγκο έπαιξε η “ελαφρά ταξιαρχία”, αφού είχε πάρει κόκκινη κάρτα στον πρωινό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

* Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκληρώνει τους αγώνες του αύριο Κυριακή (11:30) κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ