CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Champions League πόλο γυναικών: Μεγάλες νίκες για Άλιμο και Βουλιαγμένη, ήττα στο φινάλε για τον Εθνικό

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με την Μεντιτερανί για το Champions League πόλο γυναικών στο κολυμβητήριο του Λαιμού | Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με την Μεντιτερανί για το Champions League πόλο γυναικών στο κολυμβητήριο του Λαιμού | Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Άλιμος και η Βουλιαγμένη πήραν μεγάλες εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Ντουναϊσβάρος και Μεντιτεράνι, ενώ ο Εθνικός ηττήθηκε από την Φερεντσβάρος για το Champions League πόλο γυναικών.

Δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες πανηγύρισαν οι ελληνικές ομάδες στο Champions League πόλο γυναικών. Ο Άλιμος επιβλήθηκε 12-11 της Ντουναϊσβάρος, ενώ η Βουλιαγμένη επικράτησε 11-10 της Μεντιτεράνι. Αντίθετα, ο Εθνικός λύγισε στο τελευταίο οκτάλεπτο και ηττήθηκε 12-11 από την Φερεντσβάρος.

Στο ματς του Αλίμου είχαμε ντέρμπι στα πρώτα δύο οκτάλεπτα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ. Στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Πάνου Βέργου κατάφερε να χτίσει διαφορά δύο τερμάτων.

Η Ντουναϊσβάρος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα όμως με γκολ των Μέγκενς και Κοντογιάννη κατάφερε ο Άλιμος να ανατρέψει ξανά τα δεδομένα και φτάσει στη νίκη με 12-11.

Σπουδαία νίκη πήρε και η Βουλιαγμένη με το δίδυμο των Σλίκινγκ και Τζούστρα να κάνει τη διαφορά στο τέλος. Ο ΝΟΒ διατηρούσε μικρό προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως η Μεντιτεράνι μπήκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα προηγούμενη με 10-9.

Τότε η Σλίκινγκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα, ενώ η Τζούστρα με τέρμα τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε έδωσε τη νίκη στη Βουλιαγμένη.

Αντίθετα, ο Εθνικός ηττήθηκε στο φινάλε από την Φερεντσβάρος. Ο σύλλογος του Πειραιά έκλεισε την τρίτη περίοδο όντας μπροστά στο σκορ με 8-10.

Ωστόσο, οι γηπεδούχες κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα στην τέταρτη περίοδο και με γκολ της Τοτ δύο λεπτά πριν το φινάλε πήραν τη νίκη.

Τα στατιστικά των αγώνων

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-11

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 2-2, 4-4

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (Ντίαζ Λιζαράν): Χιμένεθ, Βαν ντερ Βέιντεν 1, Μαρτίν, Μάρκος Ριβέρο, Τεμπράνο, Μορένο 6, Εσπαρ 1, Πρατς, Βιλαντότ, Λέοναρντ, Μούσκι 2, Πεναλβέρ, Ντίαζ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου, Ριντζ 2, Σλίκινγκ 6, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου.

ΝΤΟΥΝΑΪΣΒΑΡΟΣ - ΑΛΙΜΟΣ NAS BETSSON 11-12

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-4, 1-3, 4-3

ΝΤΟΥΝΑΪΣΒΑΡΟΣ (Λάγιος Βαντ): Μάτσκο, Γιονκλ, Λ.Κάρντος, Ντόμπι 2, Χόρβατ, Μάχιεου 3, Σάμπο, Γκάρντα 5, Ντ.Κάρντος 1, Παλ, Λόβαζ, Έικελ.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 2, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 1, Χαλδαίου, Ασημάκη 1, Βασιλεία Καρυπίδου, Κούλχαας 3, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα 1, Κοντογιάννη 4, Αρχοντάκη.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE 12-11

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 4-3, 1-3, 4-1

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Λάζλο Γκέρεντας): Όρμπαζ-Νάγκι, Λ.Νάγκι, Μάτε, Γκουρισάτι 6, Πότζε 2, Φάρκας, Φελκάι, Λεϊμέτερ, Κούνα 1, Βαλι, Σαμπάι-Τοτ 2, Ντοεμσοέντι 1, Νέζμελι.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Κλαψιανού, Κατσιμπρή, Τέρνερ 1, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 5, Χατζηκυριακάκη 1, Άλκ. Μπενέκου, Μιχαϊλοβιτς 1, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Λυδία Μαυρωτά.



TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ