CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Champions League πόλο γυναικών: Έχασε την πρωτιά στην εκπνοή ο Ολυμπιακός, συνεχίζει στο EuroCup ο Εθνικός

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο πόλο
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο πόλο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος (12-12) με τη γηπεδούχο Ρόμα στο Champions League πόλο γυναικών, χάνοντας την πρωτιά στην εκπνοή του ματς. Ο Εθνικός ηττήθηκε 13-10 από τη Μεντιτεράνι και θα συνεχίσει στο EuroCup.

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ντέρμπι του Δ΄ομίλου του Champions League πόλο γυναικών στη Ρώμη, η γηπεδούχος Ρόμα σκόραρε με την Ντομιτίλα Πικόζι για το τελικό 12-12 με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Και οι δυο ομάδες, είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στην οκτάδα.

Νωρίτερα οι ερυθρόλευκες είχαν πετύχει τη δική τους ολική ανατροπή και, από το 6-4 και 7-6 που έχαναν, προηγήθηκαν 8-7, 10-8, 11-9 και 12-10 με το τέρμα της Βασιλικής Πλευρίτου, στα 2:05 από τη λήξη. Οι παίκτριες του Αλεξάντερ Τσίριτς κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη (και την πρωτιά), ωστόσο το γκολ στο φινάλε έφερε το ματς στην ισοπαλία.

ΡΟΜΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12-12

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-2, 2-5, 4-3

Ρόμα: Ιχελμπέργκερ, Πάπι, Γκαλάρντι, Καρόσι, Τζιουστίνι 2, Ρανάλι 4, Πικόζι 3, Ταμπάνι, Ναρντίνι 1, Ντι Κλαούντιο, Κοτσιέρε 1, Αντριους 1, Γκαλμπάνι.

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 3, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Ο Εθνικός πλήρωσε το δεύτερο οκτάλεπτο και συνεχίζει στο EuroCup

Στο Euro Cup θα συνεχίσει τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία ο Εθνικός Nobel Hellas, που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον περυσινό ευρωπαϊκό του τίτλο του Κυπελλούχου Ευρώπης. Στο τρίτο και τελευταίο του παιχνίδι στη Βουδαπέστη (Γ’ όμιλος) στη Β’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών, ηττήθηκε από την ισπανική Μεντιτεράνι με 13-10.

Προηγήθηκε 3-1 αλλά στο δεύτερο οκτάλεπτο η ισπανική ομάδα ανέκαμψε εντυπωσιακά, ανέτρεψε στο σκορ και πέρασε μπροστά με 7-3. Ο Εθνικός Nobel Hellas μείωσε 7-5 αλλά όχι περισσότερο.

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS 13-10

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 5-0, 3-3, 4-4

Μεντιτεράνι: Βάργκας, Μουνιόθ 1, Κρεβιέρ 2, Μάρκος Ριβέρο 2, Μπάκοτς, Αλγκουασίλ, Εσπάρ Λακέτ 2, Ορτέγκα, Βιλάντοτ, Ζουρίτα 3, Κρέσπι 2, Λιζότ 1, Παλμ.

Εθνικός: Σωτηρέλη, Κλαψιανού, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου 1, Κοντονή 1, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη 2, Μπενέκου Αλκ. 1, Ρακιντζή, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους Σαρλίζ 2, Μπεκρή.

ΠΗΓΗ:ΚΟΕ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ