CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Champions League: Η Βουλιαγμένη έμαθε αντίπαλο στο Final Eight

Champions League: Η Βουλιαγμένη έμαθε αντίπαλο στο Final Eight
INTIME SPORTS

Ούτως ή άλλως δεν θα ήταν εύκολη η αποστολή της Βουλιαγμένης στο Final Eight του Βελιγραδίου, αφού μόνο και μόνο η παρουσία εκεί αποτέλεσε υπέρβαση.

Την Μπρέσια, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο Final Eight του Βελιγραδίου (31 Μαΐου - 3 Ιουνίου), θα αντιμετωπίσει η Βουλιαγμένη στην προημιτελική φάση.

Η ιταλική ομάδα επικράτησε 14-10 της Γιουγκ για την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου και κλείδωσε την πρωτιά, μπροστά από τη δεύτερη Νόβι Μπέογκραντ, που είχε ήδη επιβληθεί 13-8 της Σπαντάου και περίμενε το αποτέλεσμα για να ξέρει ποια θα είναι η τελική θέση.

Δύσκολα πάντως θ' άλλαζε η σειρά κατάταξης, καθώς η ισχυρή Μπρέσια αφενός μεν δεν είχε ηττηθεί μέχρι τώρα στην έδρα της (6/6) αφετέρου δε ως σύνολο είναι πληρέστερο. Ένας συνδυασμός που επικυρώθηκε από το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο έφερε την υπογραφή του Στέφανο Λουόνγκο (4 γκολ). Από τους ηττημένους δύο γκολ είχε ο Κωνσταντίνος Κάκαρης.

Ο Ολυμπιακός ανάλογα με το αποτέλεσμα του στο ματς της Τετάρτης με την Προ Ρέκο θα παίξει είτε με τη Νόβι Μπεογκραντ των Βλαχοπούλου - Σκούμπακη (αν χάσει, θα τερματίσει τρίτος) είτε με τη Φερεντσβάρος του Αργυροπούλου (αν νικήσει, θα τερματίσει δεύτερος).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ