Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Απόλλων - Ολυμπιακός 8-9: Μεγάλο ματς στο Σεράφειο και διπλό για τους ερυθρόλευκους

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα EUROKINISSI SPORTS

Σε ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο Ολυμπιακός επικράτησε 9-8 κόντρα στον Απόλλωνα στο "Σεράφειο".

Ένα σπουδαίο παιχνίδι χάρισαν σε όσους βρέθηκαν στο "Σεράφειο" ο Απόλλων και ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 9-8.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ από τον Σουσιασβίλι, αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 3-3 χάρη σε τέρμα του Παπαναστασίου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι με δυο γκολ του Δήμου και από ένα των Παπαναστασίου και Φουντούλη κατάφεραν να τρέξουν επί μέρους 4-0 για να πάνε στο ημίχρονο με το σκορ στο 7-3.

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη αντέδρασαν στο τρίτο οκτάλεπτο και απάντησαν με επί μέρους 4-1 στην τρίτη περίοδο για να μειώσουν στο γκολ (7-8).

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Γενηδουνιά (6.30 πριν το φινάλε) με τον Αλαμάνο να διαμορφώνει το τελικό 8-9 στα 31 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα.

Απόλλων - Ολυμπιακός 8-9

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-4, 4-1, 1-1

Απόλλων Σμύρνης (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς, Μόκκας 1, Τρούλος, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 3, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης 1, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσας, Γενηδουνιάς, 1, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης

Μεγάλο διπλό για το Περιστέρι στη Χίο

Ο ΓΣ Περιστερίου “άλωσε” και την έδρα του ΝΟ Χίου, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του ακριτικού νησιού και έκανε το “3 στα 3” στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών.

Το συγκρότημα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 13-7 επί της ομάδας της μαστίχας, στον εξ' αναβολής αγώνα από την 1η αγωνιστική του Α' Ομίλου, το απόγευμα της Τετάρτης (11/10) και έφτασε στους 9 βαθμούς.

Οι Χιώτες, που δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ακόμα βαθμούς στο πρωτάθλημα, το πάλεψαν μέχρι το ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του ΓΣΠ κυριάρχησαν απόλυτα σε όλους τους τομείς και, με ηγέτη και σκόρερ τον Άγγελο Φώσκολο, έφτασαν στη νίκη με διαφορά.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-13

Οκτάλεπτα: 3-4, 1-1, 1-4, 2-4.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης Στ., Τσικοβάνι, Καρακούρος Μ. 1, Καλαργυρός, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Γκάγκουλιτς, Πανταζόπουλος 1, Μαρουλάς, Αμπατζής, Αγιωργούσης 4, Κοτσαμπάς, Γιανναράς, Μπόης, Φρυδάς.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 3, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ολυμπιακός 9
  2. ΓΣ Περιστερίου 9
  3. Απόλλων Σμύρνης 6
  4. ΑΝΟ Γλυφάδας 6
  5. Παναθηναϊκός 3
  6. ΝΟ Πατρών 3
  7. ΝΟ Χανίων 0
  8. ΝΟ Χίου 0

Επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 14 Οκτωβρίου

  • 15:00 Ολυμπιακός - ΝΟ Χανίων
  • 16:30 ΓΣ Περιστερίου - Παναθηναϊκός
  • 17:00 Χίος - ΝΟ Πατρών
  • 19:00 Απόλλων Σμύρνης - Γλυφάδα
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ