ΠΟΛΟ

Απειλές για τη ζωή του δέχθηκε ο Μιράλης

Hungarian Denes Varga (R) fights for the ball with Greek Andreas Miralis (L) during their group match of the water polo European championships in the Mladost venue swimming pool of Zagreb on September 1, 2010. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK (Photo credit should read ATTILA KISBENEDEK/AFP/Getty Images) AFP/Getty Images

Ο Ανδρέας Μιράλης δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα μετά τη μεταγραφή του στη Χίο. Το μήνυμα-σοκ που άφησαν στον τοίχο του σπιτιού του.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ανδρέα Μιράλη στη Χίο δεν άρεσε σε ορισμένους. Ο διεθνής περιφερειακός κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα τις προηγούμενες μέρες.

Κατά την επιστροφή του από το νησί ενημερώθηκε ότι άγνωστοι είχαν γράψει στον τοίχο του σπιτιού του στην Αθήνα τη φράση “Μοιράλη θα πεθάνεις”.

Η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Τον Μιράλη, το μήλο της έριδος στο μεταγραφικό παζάρι αυτό το καλοκαίρι, διεκδικούσε και ο Ολυμπιακός.

Αρκετές ώρες νωρίτερα είχε προηγηθεί το δελτίο Τύπου του Ναυτικού Ομίλου Χίου, το οποίο αναφέρει τα παρακάτω.

Από τα μέσα του Ιουνίου ο Ν.Ο. Χίου είχε προσεγγίσει και προφορικά συμφωνήσει με τον υδατοσφαιριστή, Ανδρέα Μοιράλη. Το διάστημα μέχρι και σήμερα μεσολάβησε πλήθος άρθρων και δημοσιευμάτων που ειλικρινά απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Στο Ν.Ο.Χίου δεν έχουμε συνηθίσει και δεν λειτουργούμε με πρακτικές που δεν συνάδουν με την ιστορία του σωματείου μας. Επιδιώξαμε να αποκτήσουμε τον Ανδρέα Μοιραλη και το καταφέραμε με την συνεργασία και τη σύμφωνη γνώμη του Πανιωνίου. Οτι άλλο υποστηρίζεται, απλά δεν μας αφορά.
Καταλαβαίνουμε ότι ο ΝΟ Χίουέχει ταράξει τα λιμνάζοντα για χρόνια νερά της υδατοσφαίρισης, ωστόσο τις απαντήσεις μας θα τις δώσουμε στο φυσικό μας χώρο· στις πισίνες. Καλοσωριζουμε στη Χίο τον Ανδρέα και του ευχόμαστε καλή δυναμη και καλή αγωνιστική σεζόν.

Για το Ν.Ο.Χιου

Νικος Κατσαρακης
Γεν. Γραμματέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ