Αντωνάκου: “Καλά προετοιμασμένες”

"Το μυστικό είναι ότι είμαστε ενωμένη ομάδα", είπε η Αντωνάκου για την πρόκριση στο F4 του Τσάμπιονς Καπ
“Ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένες στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σαμπαντέλ και είχαμε πολύ καλή ψυχολογία. Η άμυνα έδωσε τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση στο Final Four του Τσάμπιονς Καπ. Το μυστικό μας είναι ότι είμαστε μια ενωμένη ομάδα και η μία παίζει για την άλλη”, είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ η Σταυρούλα Αντωνάκου.
“Σίγουρα το όνειρο κάθε αθλήτριας είναι να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ευρώπης, αλλά δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, γιατί εμείς ουσιαστικά είμαστε το αουτσάιντερ της διοργάνωσης. Πάντως, αν παρουσιαστούμε έτοιμες, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.
“Tονίζω τη λέξη έτοιμες, γιατί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την Πολιτεία, που απαιτεί άμεσα να παραδώσουν τα δελτία τους τρεις διεθνείς αθλήτριές μας, ώστε να μπουν στο δημόσιο. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, κάτι που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει. Αυτή είναι λοιπόν η αντιμετώπιση ενός αθλήματος που έχει προσφέρει τόσες επιτυχίες και χαρές στη χώρα μας”.