ΑΝΟ Γλυφάδας – Ουραλότσκα 11-15: Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε στην πρεμιέρα

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ηττήθηκε με 15-11 από την ρωσική Ουραλότσκα στην πρεμιέρα των αγώνων στον γ' όμιλο της Ευρωλίγκας γυναικών.
Το πάλεψε γερά, κόντρα στην πανίσχυρη ρωσική Ουραλότσκα, η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΑΝΟ Γλυφάδας στην πρεμιέρα των αγώνων στον Γ’ Όμιλο της Ευρωλίγκας, που γίνεται στην Αθήνα, με διοργανώτρια την ελληνική ομάδα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 15-11.
Οι δυο ομάδες ήταν κοντά σκορ, που είχε συνεχείς ανατροπές και διακυμάνσεις. Ο ΑΝΟΓ είχε σε μεγάλη μέρα τις Σταματίνα Κοντογιάννη και Ειρήνη Νίνου που πέτυχαν μαζί συνολικά τα 10 από τα 11 γκολ της ομάδας του Ορέστη Σαλάχα. Η Μπερσνέβα ήταν όμως, ήταν το μεγάλο επιθετικό της Ουραλότσκα. Ασταμάτητη ήταν η Ρωσίδα διεθνής, που πέτυχε 6 γκολ.
Στις αρχές του 4ου οκταλέπτου η Γλυφάδα είχε ισοφαρίσει σε 9-9, αλλά στη συνέχεια οι Ρωσίδες επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν στην επικράτηση.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-2, 2-4, 3-6.
Η σύνθεση και τα γκολ του ΑΝΟ Γλυφάδας: Γκανγκλ, Π. Νίνου, Κατσώνη, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού, Ειρήνη Νίνου 5, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 5, Καρύτσα.
Επόμενος αγώνας του ΑΝΟΓ στον Όμιλο είναι αύριο Παρασκευή (19/11) κόντρα στην ισραηλινή ΑΣΑ στις 18.45.