Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών - Β' όμιλος: Άλωσε το Ποσειδώνιο το Περιστέρι, νίκη και για τη Γλυφάδα

Στιγμιότυπο από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Περιστέρι
Στιγμιότυπο από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Περιστέρι INTIME

Ο ΓΣ Περιστερίου επικράτησε του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη 7-4, πετυχαίνοντας ένα σημαντικό διπλό, ενώ εντός έδρας νίκη πέτυχε και ο ΑΝΟ Γλυφάδας επικρατώντας του Παλαιού Φαλήρου 10-6.

Ο ΓΣ Περιστερίου έκοψε τη φόρα του ΠΑΟΚ Domus Ergo και κατάφερε να αποδράσει με ένα σπουδαίο "διπλό" από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 7-4 επί του Δικεφάλου του Βορρά, για την 7η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών και ισοβάθμησε μαζί του στην 3η θέση και τους 12 βαθμούς.

Ήταν έναν ματς με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και με κλειστές άμυνες, με πιο σφιχτή και αποτελεσματική αυτή των φιλοξενούμενων. Οι Περιστεριώτες πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο και το διαχειρίστηκαν σωστά μέχρι το φινάλε, με πλουραλισμό επιθετικά.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 1-1, 2-3.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας συνεχίζει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών και ανεβαίνει όλο και ψηλότερα στη βαθμολογία. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη επιβλήθηκε στην έδρα της με 10-6 επί του Παλαιού Φαλήρου, για την 7η αγωνιστική του Β' Ομίλου και έφτασε στους 12 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην 3η θέση με ΠΑΟΚ και ΓΣ Περιστερίου.

Οι Γλυφαδιώτες κατάφεραν με την πολύ καλή άμυνά τους να μπλοκάρουν τα ατού του αντιπάλου και με επιθετικές λύσεις, με όλους τους τρόπους, κατάφεραν να δημιουργήσουν διαφορά σφαλείας από το δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 10-6

Οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 2-1, 1-1.

Ο ΝΟ Χανίων κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο στο 37ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη απέδρασε με το πολύτιμο "διπλό" από το κολυμβητήριο των Ιλισίων, όπου επιβλήθηκε με 10-9 επί του Ηλυσιακού, για την 7η αγωνιστική του Β' Ομίλου στο ντέρμπι της ουράς. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν μόνοι χωρίς βαθμό.

Οι Χανιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 9-5 στα μέσα της τρίτης περιόδου, οι παίκτες του Σχίζα μείωσαν σε 9-7, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι αύξησαν τη διαφορά στα 3 γκολ, προηγούμενοι με 10-7 στις αρχές της τέταρτης. Ο Ηλυσιακός, έκανε την αντεπίθεσή του στο φινάλε, αλλά απλά κατάφερε να μειώσει στο τελικό 10-9. Βασικά όπλα του ΝΟΧ η καλή άμυνα, ο τεματοφύλακάς του Λεβεντάκης και οι επιθετικές λύσεις στον παραπάνω και την περιφέρεια, κυρίως με τον εκπληκτικό Άρια Σολεϊμάνιπακ, που πέτυχε 6 γκολ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-10

Οκτάλεπτα: 2-5, 3-2, 1-2, 3-1.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 12/11

  • Ηλυσιακός - ΝΟ Χανίων 9-10
  • ΑΝΟ Γλυφάδας - Παλαιό Φάληρο 10-6
  • ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΓΣ Περιστερίου 4-7

Σάββατο 26/11

  • ΝΟ Βουλιαγμένης - Απόλλων Σμύρνης

Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης 18

ΝΟ Βουλιαγμένης 15

ΠΑΟΚ 12

ΓΣ Περιστερίου 12

ΑΝΟ Γλυφάδας 9

ΝΟ Χανίων 3

Ηλυσιακός 0

Επόμενη αγωνιστική

  • Απόλλων Σμύρνης - ΝΟ Χανίων
  • ΑΝΟ Γλυφάδας - ΓΣ Περιστερίου
  • Ηλυσιακός - Παλαιό Φάληρο
  • ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ