ΠΟΛΟ

Α1 πόλο ανδρών: Σημαντικές νίκες για ΠΑΟΚ και Χίο

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟΚ - ΧΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Χίο EUROKINISSI SPORTS

Η Χίος επιβλήθηκε 8-7 του ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ σε εξ αναβολής αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εύκολα 13-6 του ΟΥΚ στο Βόλο.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 13-6 του ΟΥΚ στον Βόλο και ξεπέρασε την περιπέτεια του Φαλήρου (ήττα το Σάββατο 27 Μαρτίου με 7-6).

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και προγήθηκαν στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-0. Σπουδαία ήταν η αντίδραση των Θεσσαλών οι οποίοι λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μείωσαν σε 6-4. Η συνέχεια όμως βρήκε πρωταγωνιστές τους παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου που εδραίωσαν την νίκη τους και με 10 βαθμούς βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΝΟ Χίου σημείωσε μια σπουδαία νίκη στο ακριτικό νησί της μαστίχας, κερδίζοντας σε έναν αγώνα ντέρμπι τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 8-7.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη και κρίθηκε μόλις 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Σε εκείνο το σημείο σκόραρε ο πρωταγωνιστής της συνάντησης ο δεκαοκτάχρονος Νίκος Γκίλλας, ανιψιός του μεγάλου Μάκη Μικέδη που προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες στο Ναυτικό όμιλο του νησιού.

Η Χίος προηγήθηκε με 4-1 στην πρώτη περίοδο και με 6-3 στο ημίχρονο. Η Γλυφάδα αντέδρασε στην συνέχεια και ισοφάρισε 2 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τον Ηλιόπουλο.

Με τη νίκη αυτή η Χίος αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση με 9 βαθμούς, ισόβαθμη με τον Πανιώνιο. Η Γλυφάδα παρέμεινε στους 6 βαθμούς.

Βόλος - ΠΑΟΚ 6-13

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 4-3, 1-1, 1-5.

ΒΟΛΟΣ (Δ. Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ 2, Δ. Γκανάτσιος, Δ. Στεργίου, Παπαβασιλείου, Χρ. Μαρινάγης, Αλευρόπουλος, Βλιώρας, Γ. Στεργίου 3, Νικολέρης, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Μακρής, Μπομπός 1.

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος 1, Ραντόσεβιτς 4, Ν. Προσινικλής, Γιαν. Μαρινάγης 1 Κεχαλάρης 2, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος 1, Π. Προσινικλής 1, Ράντονιτς 1, Λαλιάς, Μανθογιάννης, Κουτσιαντάς, Κουγιούνης.

ΝΟ Χίου - ΑΝΟ Γλυφάδας 8-7

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 1-3, 1-1

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης 1, Αμπαζής, Γούρας, Γδύσης, Παππάς 1, Γκίλλας 3, Κανδιόγλου, Μόκκας, Μαρουλάς, Παπαδόπουλο 2, Καλαργυρός, Γαβαλάς Ι. 1, Σφηκάκης, Γιανναράς.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Παπούκας 1, Περόπουλος, Μαυρωτάς, Ηλιόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Στέφενσον 2, Χαραλαμπόπουλος 3, Γούντχεντ, Μπακαλούμης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/3

Ολυμπιακός – Εθνικός 18-4

ΑΕΚ – Υδραϊκός 5-5

ΟΥΚ Βόλου – ΓΣ Περιστερίου 4-12

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου - ΠΑΟΚ 7-6

Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος 13-8

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/3

ΝΟ Χίου - ΑΝΟ Γλυφάδας 8-7

ΤΡΙΤΗ 30/3

18.30 ΝΟ Βουλιαγμένης - ΝΟ Χανίων

Επόμενη αγωνιστική (31/3)

ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Χίου

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Εθνικός – ΑΕΚ

Υδραϊκός – Απόλλων Σμύρνης

Πανιώνιος – ΝΟ Χανίων


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ