Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Σημαντικές νίκες για ΑΕΚ, Υδραϊκό και Χίο

Α1 πόλο ανδρών: Σημαντικές νίκες για ΑΕΚ, Υδραϊκό και Χίο
INTIME SPORTS

ΑΕΚ, Υδραϊκός και Χίος πήραν τις σημαντικές νίκες της αγωνιστικής στο G2 όμιλο της Α1 πόλο των ανδρών.

Η ΑΕΚ πήρε φόρα και συνεχίζει δυναμικά στη Β' φάση της Α1 πόλο Ανδρών και στο G2 γκρουπ. Η Ένωση νίκησε στην έδρα της της τον ΝΟ Χανίων, για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης, με 13-6 και έφτασε στους 21 βαθμούς, ενώ οι Χανιώτες επέμειναν στους 18.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα από το δεύτερο οκτάλεπτο και το αύξανε μέχρι το φινάλε, με κορυφαίους σκόρερ τους δύο ξένους της Βούκσεβιτς και Αράγια (από 4 γκολ).

ΑΕΚ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 13-6

Οκτάλεπτα: 3-3, 4-0, 4-1, 2-2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Νατσούλης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Βούκσεβιτς 4, Γαλάνης, Γκάτσος 1, Μαρινάγης 2, Παπάκος 1, Στελλάτος, Αράγια 4, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος, Χήτος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ, Σπάχιτς, Κουτρουλάκης 1, Χατζηκυριακάκης 1.

Σημαντική νίκη για τη Χίο

Ο ΝΟ Χίου πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του G2 γκρουπ της Α1 πόλο Ανδρών (9η συνολικά), καθώς συνέχισε το νικηφόρο σερί του και επιβλήθηκε στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας με 12-9 επί Ηλυσιακού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β' φάσης.

Με κορυφαίο σκόρερ τον Καρακάση, που πέτυχε 5 γκολ, οι Χίωτες προηγήθηκαν και με 9-2 και μετά διαχειρίστηκαν χαλαρά το ματς φτάνοντας στο τελικό 12-9.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 12-9

Οκτάλεπτα: 4-1, 5-1, 1-3, 2-4.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης 2, Παππάς 1, Γιαϊτσίνοβιτς, Καρακάσης 5, Κανδιόγλου, Τζώρτζης 1, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Γαβαλάς Ι., Καρακούρος, Μαρουλάς, Αμπάζης 2.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος, Κρανιάς 1, Μπομπός 2, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π., Καραβιώτης 1, Αράι, Τσιστράκης 3, Ξυλάς 1, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης.

Μεγάλη νίκη και προέλαση του Υδραϊκού στο G2

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί του ο Υδραϊκός στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη επιβλήθηκε με 10-8 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, για την 3η αγωνιστική του G2, στην κοινή τους έδρα στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος". Και με τρίτη νίκη σε ισάριθμους συνεχόμενους αγώνες ανέβηκε στους 21 βαθμούς και τουλάχιστον προσωρινά -μέχρι να αγωνιστεί ο ΝΟ Χίου με τον Ηλυσιακό- βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του G2. Ο ΑΝΟΓ υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα του και χάνει την πρωτιά στο γκρουπ.

Με βασικό όπλο την άμυνα και κορυφαίους σκόρερ τους Λιαπάκη και Σουζούκι στην επίθεση (από 3 γκολ), οι Υδραίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από το δεύτερο οκτάλεπτο, έφτασαν να προηγούνται και με 4 γκολ (8-4 και 9-5) και έφτασαν στη μεγάλη νίκη με το τελικό 10-8.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΝΟ ΛΥΦΑΔΑΣ 10-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 3-2, 1-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Μακαντάνης, Τακάτα, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 2, Σουζούκι 3, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 1, Δημακόπουλος, Λιαπάκης 3, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης Νικ., Μακαντάνης, Μουρατίδης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ, Χαλυβόπουλος 1, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος, Αγκόρτσας 1, Τσαταλιός 3, Ηλιόπουλος Ν., Θώμογλου, Χριστοφιδέλης.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ