Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Προβάδισμα Ευρώπης για το Περιστέρι, έβδομος ο Εθνικός

Α1 πόλο ανδρών: Προβάδισμα Ευρώπης για το Περιστέρι, έβδομος ο Εθνικός
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι επικράτησε 12-10 του ΠΑΟΚ και έχει προβάδισμα για την 5η θέση στην Α1 πόλο ανδρών που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ ο Εθνικός επιβλήθηκε 13-8 και κατέλαβε την 7η θέση.

Ο ΓΣ Περιστερίου έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 5ης προνομιούχου θέσης στην τελική κατάταξη της Α1 πόλο Ανδρών, που δίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε, στην έδρα της στη Χωράφα, με 12-10 επί του ΠΑΟΚ Domus Ergo στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τις θέσεις 5η-6η και πήρε προβάδισμα 1-0 νίκες.

Ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (6/5) στις 15:30 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και με νίκη εκεί οι Περιστεριώτες πετυχαίνουν το στόχο. Σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ, θα γίνει τρίτος αγώνας στο Περιστέρι, την Τετάρτη (10/5) την ίδια ώρα.

Ο ΓΣ Περιστερίου είχε περισσότερες λύσεις επιθετικά, πήρε από το ξεκίνημα ένα σημαντικό προβάδισμα, 3-1 και 5-2, ο Δικέφαλος του Βορρά μείωσε σε 5-4 στο ημίχρονο. Όμως, στο δεύτερο μισό οι Περιστεριώτες επέβαλαν τον ρυθμό τους, προηγήθηκαν και με τέσσερα γκολ διαφορά, 8-4, 11-7 και 12-8 και έφτασαν στη νίκη με το τελικό 12-10.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 12-10

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 4-3, 3-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης 1, Πρέκας 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Φώσκολος 2, Χρυσοσπάθης 3, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ 1, Μπιτσάκος Ανδρ.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 4, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ 1, Καραντζάς.

Έβδομος ο Εθνικός

Ο Εθνικός είναι αυτός που καταλαμβάνει την 7η θέση στην τελική κατάταξη του φετινού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι κυανόλευκοι του Πειραιά επιβλήθηκαν με 13-8 επί του Παναθηναϊκού στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7η-8η (ένας και μοναδικός), που έγινε στο Εθνικό Κολυμβητήριο του μεγάλου λιμανιού, το βράδυ της Τετάρτης (3/5). Ο Εθνικός ήταν πιο εύστοχος επιθετικά και με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο έχτισε τη μεγάλη διαφορά. Κορυφαίος σκόρερ του ο Τεσάνοβιτς με 5 γκολ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 13-8

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-1, 7-1, 2-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 2, Τεσάνοβιτς 5, Μπέτο, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης 1, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 1, Ζωγράφος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 3, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π. 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ