Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Πρωτιά στον G2 όμιλο για τη Γλυφάδα, εξασφάλισε την παραμονή της η Χίος

Α1 πόλο ανδρών: Πρωτιά στον G2 όμιλο για τη Γλυφάδα, εξασφάλισε την παραμονή της η Χίος
INTIME SPORTS

Η Γλυφάδα επικράτησε 8-5 της ΑΕΚ και θα αγωνιστεί στα playin, ενώ η Χίος μετά τη νίκη της κόντρα στο Παλαιό Φάληρο εξασφάλισε την παραμονή της στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε τη νίκη και στην 8η (τελευταία) αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρα με 8-5 επί της ΑΕΚ και κατέλαβε την πρώτη θέση στον G2 Όμιλο (με 35 βαθμούς) μαζί φυσικά με τη συμμετοχή της στα πλέι ιν, την οποία είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική.

Η αντίπαλος της Γλυφάδας στον πρώτο αγώνα των πλέι ιν θα αναδειχθεί αύριο Πέμπτη (30/3). Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνιά για κάποιες ώρες ακόμα όσον αφορά τη συμμετοχή της ή μη στα πλέι ιν, καθώς παραμένει μεν στη 2η προνομιούχο θέση του G2, με 30 βαθμούς, αλλά εκκρεμεί ο αγώνα του Υδραϊκού με τον Ηλυσιακό, οποίος είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Υδραϊκός έχει 28 βαθμούς και με νίκη περνάει 2ος και πάει αυτός στα πλέι ιν, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση θα πάει η Ένωση.

Ο ΝΟ Χίου νίκησε με 9-4 το Παλαιό Φάληρο, στο κατάμεστο Ιωνικό Κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, για την 8η και τελευταία αγωνιστική του Ομίλου G2 της Β' φάσης της Α1 πόλο Ανδρών, οριστικοποιώντας την παραμονή του στην κατηγορία και την αποφυγή των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα και του ακριτικού νησιού, με αυτή τη νίκη έφθασε τους 28 βαθμούς και ευνοείται σε κάθε ισοβαθμία με ΝΟ Χανίων ή Υδραϊκό. Από την άλλη, ο ΑΟΠΦ του Αργύρη Θεοδωρόπουλου θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία στη διαδικασία των πλέι άουτ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 3.11 πριν από τη λήξη του του πρώτου οκτάλεπτου, αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Γρ. Μαυράκης μετά την επίτευξη τέρματος για βιαιοπραγία, για γροθιά στο πρόσωπο αντιπάλου, ενώ στο 2:04 του δεύτερου οκταλέπτου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Μιχάλης Θαλασσινός για βιαιοπραγία - κλωτσιά αντιπάλο στο πρόσωπο».

Τα στατιστικά των αγώνων

ΑΕΚ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 5-8

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-0, 1-4, 2-1.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 2, Βούκσεβιτς 1, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 1, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια, Μαυρωτάς Αρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ. 1, Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος 2, Αγκόρτσας 2, Τσαταλιός 3, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 9-4

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 4-0, 2-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης 1, Παππάς, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου 1, Τζώρτζης, Παζαΐτης 1, Χατζηστεφάνου, Βέκκος, Γαβαλάς Ι. 1, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ. 1, Αμπάζης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Μάμμος 1, Θαλασσινός, Κουρλιάφτης 1, Τοτ 1, Παπαδόπουλος Γ., Ραντούλοβιτς, Μαυράκης 1, Προκόπης, Κούκουνας, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Καλκαβούρας.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ