Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Πρόκριση για το Περιστέρι, ο Εθνικός ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με τον ΠΑΟΚ

Α1 πόλο ανδρών: Πρόκριση για το Περιστέρι, ο Εθνικός ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι επιβλήθηκε 8-6 του Παναθηναϊκού και προκρίθηκε στους τελικούς για τις θέσεις 5-6, ενώ ο Εθνικός επικράτησε 16-14 στα πέναλτι του ΠΑΟΚ και έκανε το 1-1 στη σειρά.

Συγκλονιστική ήταν και η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό και τον ΠΑΟΚ DOMUS ERGO, για τη Β' φάση των πλέι οφ της Α1 πόλο Ανδρών, στις θέσεις 5η-8η, αυτή τη φορά στον Πειραιά. Οι Πειραιώτες κατάφεραν τελικά να επικρατήσουν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, με συνολικό σκορ 16-14 (κανονικός αγώνας 12-12, πέναλτι 4-2). Έτσι ισοφάρισαν σε 1-1 νίκες και η σειρά θα κριθεί οριστικά σε τρίτο αγώνα, το Σάββατο (29/4) στις 15:30 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Γκολ γκολ πήγαιναν οι δυο ομάδες μέχρι το τέλος του δεύτερου οκτάλεπτου. Στο τρίτο ο Εθνικός προηγήθηκε και με 3 γκολ, 11-8, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επανέλθει στο τέταρτο (11-11). Ο Διονύσης Θεοδόσης - Παπαλουκάς έγραψε το 12-11, αλλά Γιάννης Κεχαλάρης (κορυφαίος του ΠΑΟΚ με 6 γκολ συνολικά) κατάφερε να ισοφαρίσει σε 12-12 για τον ΠΑΟΚ κι έτσι το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο ΠΑΟΚ αστόχησε δύο φορές, ο Εθνικός ήταν πιο εύστοχος και επικράτησε με συνολικό 16-14.

Άρωμα Ευρώπης οσμίζεται ο ΓΣ Περιστερίου, που υπερίσχυσε του Παναθηναϊκού στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων για τις θέσεις 5η-8η, πετυχαίνοντας το 2-0 στις νίκες και θα αγωνιστεί για τη διεκδίκηση της προνομιούχου 5ης θέσης στην τελική κατάταξη της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι Περιστεριώτες του Κώστα Λούδη επιβλήθηκαν και στον δεύτερο αγώνα, αυτή τη φορά στην έδρα των πρασίνων στο Γουδή, με 8-6, επί της ομάδας του Δημήτρη Μάζη και πέτυχαν τον πρώτο στόχο. Στη σειρά των αγώνων για την 5η θέση θα αντιμετωπίσουν, με πλεονέκτημα έδρας, τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Εθνικός.

Ο ΓΣΠ είχε προβάδισμα και με δύο γκολ (5-3), ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 5-5 και 6-6, αλλά με γκολ των Χρήστου Μπιτσάκου και Φώσκολου, στο φινάλε, το Περιστέρι έφτασε στη σπουδαία νίκη με το τελικό 8-6.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 16-14 (κ.α. 12-12, πέν. 4-2)

Οκτάλεπτα: 2-2, 4-4, 5-2, 1-4, πέν. 4-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 2, Τεσάνοβιτς 3, Μπέτο 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 2, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης 3, Μπεριστιάνος 2, Μαθιόπουλος 2, Λαδάς 1, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης 6, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Καραντζάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-8

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 2-2, 1-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ. 3, Ζερβουδάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Χρυσοσπάθης 1, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδρ.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ