Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 25-0 την ΑΕΚ, ξέσπασε ο Εθνικός στον Νηρέα

Α1 πόλο ανδρών: Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 25-0 την ΑΕΚ, ξέσπασε ο Εθνικός στον Νηρέα
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 25-0 της ΑΕΚ για τον Α όμιλο της Α1 πόλο ανδρών, ενώ ο Εθνικός ξέσπασε πάνω στον Νηρέα Χαλανδρίου παίρνοντας τη νίκη με 16-11.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, όπου επιβλήθηκε με 25-0 επί της ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α1 Ανδρών, το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) και διατήρησε το απόλυτο των νικών (6 στα 6) και τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του Ομίλου

Το ματς ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Οι ερυθρόλευκοι, με την αδιαπέραστη άμυνά τους, δεν δέχτηκαν ούτε ένα γκολ από την Ένωση και με πλουραλισμό στην επίθεση έφτασαν στην ευρεία νίκη.

Ο Εθνικός ξεπέρασε την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα του την προηγούμενη αγωνιστική από τον Υδραϊκό και "ξέσπασε¨στον Νηρέα Χαλανδρίου, επιστρέφοντας στις νίκες.

Οι κυανόλευκοι του Πειραιά επιβλήθηκαν με 16-11 επί του Νηρέα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και στο πλαίσiο του Α' Ομίλου, φτάνοντας τις τρεις νίκες και τους 9 β.

Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και στο ημίχρονο είχε χτίσει, ήδη, μια μεγάλη διαφορά (11-3), εξασφαλίζοντας νωρίς την επικράτηση. Πρώτος σκόρερ της ο Βιτέλλας με 4 γκολ.

Έχει βρει ρυθμό ο Υδραϊκός κι έχει πάρει φόρα για τα καλά, καθώς πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη νίκησε στην τυπική του έδρα, στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος" της Γλυφάδας, τον ΝΟ Χίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου και ανέβηκε στους 9 β. Οι Χιώτε έχουν μόνο 1 β.

Σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, με ένταση και διακυμάνσεις, κορυφαίοι για τον νικητή ήταν οι Ιάπωνες Σουζούκι και Τακάτα (από 3 γκολ), αλλά το νικητήριο γκολ πέτυχε ο αειθαλής Φώτης Μπλάνης (κεντρική φωτο) στα 12 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

Τα στατιστικά των αγώνων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 25-0

Οκτάλεπτα: 7-0, 6-0, 8-0, 4-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Δήμου Τ. 2, Βάμος 5, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης 1, Γραμματικός 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 4, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Νατσούλης, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Φωτεινάκης, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια, Μαυρωτάς Aρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος, Ζακχαίος.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 11-16

Οκτάλεπτα: 3-4, 0-7, 5-3, 3-2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 2, Παπαδημητρίου 1, Χριστοφορίδης 1, Κουρμελές Γ., Μαυρωτάς Λ. 2, Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 3, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Μπερτόλης 1, Ονόπας, Κακλής, Μανδαλιός 1, Νεγκίζ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο 2, Παπαδόγκωνας 3, Βιτέλλας 4, Πρωτοψάλτης 1, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς 1, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 1, Ζωγράφος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΪΟΥ 13-12

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-4, 4-2, 4-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 3, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Παπαβασιλείου, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 3, Ζώρζος, Τακάτα 3, Κοντονής 1, Μπερτόλης 2, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μακαντάνης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης 1, Παππάς, Γιαϊτσίνοβιτς, Χαλατζιάν 4, Καρακάσης 3, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης 1, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Γιανναράς, Αμπαζης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Σάββατο 05/11

  • Νηρέας Χαλανδρίου - Εθνικός 11-16
  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ 25-0
  • Υδραϊκός - ΝΟ Χίου 13-12

Τετάρτη 09/11

  • Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 18
  2. Πανιώνιος 12
  3. Παναθηναϊκός 10
  4. Εθνικός 9
  5. Υδραϊκός 9
  6. ΑΕΚ 6
  7. Νηρέας Χαλανδρίου 3
  8. ΝΟ Χίου 1

Επόμενη αγωνιστική

  • ΑΕΚ - Πανιώνιος
  • Παναθηναϊκός - Υδραϊκός
  • ΝΟ Χίου - Νηρέας Χαλανδρίου
  • Εθνικός - Ολυμπιακός
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ